Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Chelsea este la mare căutare. Juventus şi Inter se luptă pentru transferul lui

Un jucător de la Chelsea este la mare căutare. Juventus şi Inter se luptă pentru transferul lui

Chelsea

Comentarii

În pauza cauzată de pandemia de coronavirus, Juventus şi Inter duc o altfel de luptă, pe piaţa transferurilor. Cele două cluburi au pus ochii pe un jucător de la Chelsea.

Juventus şi Inter vor să îl transfere pe Emerson Palmieri (25 de ani), fundaşul stânga al lui Chelsea, susţine goal.com. Fotbalistul născut în Brazilia, dar care reprezintă Italia la nivel internaţional nu mai este pe placul lui Frank Lampard şi este unul dintre jucătorii la care tânărul manager vrea să renunţe, chiar dacă jucătorul îşi doreşte să rămână pe Stamford Bridge. 

Pe lângă Inter şi Juventus, Napoli este un alt club din Serie A care este interesată de transferul fundaşului stânga. Gennaro Gattuso îl vede ca un înlocuitor bun pentru Mario Rui sau Faouzi Ghoulam. 

Emerson a fost sfătuit şi de Roberto Mancini să revină în Premier League, altfel fundaşul ar putea rata Campionatul European de anul viitor. 

20 de milioane de euro a plătit Chelsea celor de la AS Roma pentru Emerson în 2018. În afară de formaţia din capitala Italiei, Emerson a mai jucat la Santos şi Palermo. 

Afla mai multe despre: chelseatransfer juvetransfer inter 

viewscnt
Articole similare