Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Dinamo şi-a pierdut răbdarea: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au minţit pe faţă! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieţi!”

Un jucător de la Dinamo şi-a pierdut răbdarea: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au minţit pe faţă! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieţi!”
Comentarii

Dinamo se află încă într-o situaţie greu de gestionat. Jucătorii îşi cer bani şi au ameninţat cu plecarea.

Ante Puljic şi-a pierdut răbdarea şi şi-a anunţat plecare din Ştefan cel Mare. Fundaşul croat este nemulţumit de cum au gestionat fanii din DDB situaţia cu salariile.

„Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ţinut clubul în viaţă, bravo!, dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ţinut în viaţă când ceilalţi au plecat?!

Lumea doar judecă. Eu ştiu ceea ce am făcut, cât de mult mi-am sacrificat, inclusiv când eram accidentat. Aşa cum anticipam, nu s-a schimbat nimic în bine, aşa că voi pleca. De ce să mai rămân? Am crezut un an şi jumătate că se va schimba în bine. Mai ales după discuţiile din iarnă cu DDB, când am crezut în ei ca în familia mea, apoi a fost total opusul a ceea ce s-a promis”, a declarat fundaşul pentru gsp.ro.

„Situaţia nu e uşoară nici pentru Uhrin”

Întrebat dacă a vorbit cu Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, Puljic a mărturisit: „Am discutat în ultimele zile, de mai multe ori, el ce poate să spună? Situaţia nu e uşoară nici pentru el, mai ales că a pierdut şi va pierde jucători. Echipa riscă să se dărâme, baza nu e solidă. Nu ai bani, nu ai lot, nu aduci jucători, cu cine va juca Dinamo? Poate vor face minuni în aceste ultime zile până la startul sezonului”.

 

Iuliu Mureşan a preluat deja postul de administrator special la Dinamo, iar în perioadă următoare va fi anunţat şi noul director sportiv.

Afla mai multe despre: dinamoddbante puljic 

viewscnt
Articole similare