Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FC Botoşani poate da lovitura. O echipă din Anglia l-a trecut pe lista de cumpărături

Un jucător de la FC Botoşani poate da lovitura. O echipă din Anglia l-a trecut pe lista de cumpărături

Fotbal

Comentarii

Valul de oferte de vara trecută au demonstrat labilitatea mentală a francezului de la FC Botoşani, Hervin Ongenda (). Moldovenii au refuzat vara trecută o ofertă minusculă din Italia, însă mijlocaşul din Hexagon a primit vestea ca pe un afront personal. S-a răzvrătit până şi-a pierdut cu totul strălucirea care l-a adus în vizorul echipelor din Europa.

La aproape trei luni distanţă, Ongenda pare să fi trecut peste ratarea transferuri şi încearcă să-şi recâştige statutul de jucător decisiv. Chiar dacă cifrele sale nu destul de slabe pe acest final de sezon, o echipă din Championship şi-l doreşte în continuare. Este vorba de Hull City, cea care l-a urmărit cu atenţie şi vara trecută, dar care a avut alte preferenţie. 

Fereastra de transferuri în Anglia se deschide la 1 ianuarie 2020, iar Hull City şi-a întocmit o "listă de cumpărături", pentru a-şi construi un lot competitiv cu care să atace prezenţa în barajul pentru promovarea în Premier League. În această listă specială se regăsesc, printre alţii,  francezul Hervin Ongenda, Glenn Middleton de la Norwich sau Ben Woodburn de la Liverpool sau 

După 16 etape, Hull este pe locul 12, cu 22 puncte, fiind la şase puncte de locurile de baraj, dar şi la nouă de locurile retrogradabile.

În acest moment, cota de piaţă a lui Hervin Ongenda este de 700.000 de euro. Hull City a fost ultima dată în Premier League în sezonul 2016-2017.

Gigi Becali l-a refuzat, declarativ, pe Hervin Ongenda

În ultimii ani, s-a vorbit în mai multe rânduri de trecerea lui Hervin Ongenda de la FC Botoşani la FCSB, acolo unde Gigi Becali dictează tonul şi muzica. Propus de către agentul său, Becali a declarat că nu are nevoie de Ongenda, însă surse din anturajul său susţineau contrariul. S-a creat un "război" al declaraţiilor de la distanţă, între impresarul jucătorului şi conducerea celor de la FC Botoşani de o parte, şi Gigi Becali pe cealaltă parte. 

"Botoşani e echipă de play-off, 100%. Bine, dacă joacă titular Ongenda, locul 12. Când joacă cu Ongenda, joacă cu un om în minus. Asta e ambiţia lor. Bine, e părerea mea. Joacă cu un om în minus! Când ajunge mingea acolo, îşi bate joc şi pierde şi toată munca echipei. Dacă nu joacă Ongenda titular, Botoşani e echipă de play-off. Bine, că îl mai bagă pe Ongenda în a doua repriză, că e pariul lor, să se joace de-a pariul…Nu-mi place Ongenda", declara, la un moment dat, Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare