Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Sepsi recunoaşte: „Tata e dinamovist, şi-ar fi dorit să mă vadă acolo”

Un jucător de la Sepsi recunoaşte: „Tata e dinamovist, şi-ar fi dorit să mă vadă acolo”

Superliga

Comentarii

Gabriel Vaşvari, fotbalistul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, se simte foarte bine la Sepsi, dar recunoaşte că tatăl său şi-ar fi dorit să-l vadă la rivala, Dinamo.

Ajuns la 34 de ani, mijlocaşul nu are de gând să se retraga, ba chiar mai mult a declarat pentru gsp.ro: „Deocamdată mă simt foarte bine. Fizic sunt extraordinar. Nu am niciun gând de retragere. Sigur, în fotbal habar n-ai ce-ţi rezervă ziua de mâine. Nici nu vreau să mă gândesc prea departe, să mă apuc să zic că voi juca până la 37 de ani. Pas cu pas. Am avut noroc de o carieră lipsită de accidentări. Am reuşit mai mereu să joc minimum 30 de meciuri pe sezon. N-am fost nici adeptul să schimb cluburile, îmi place să fiu mai statornic. De fel sunt un tip liniştit”.

Vaşvari a mărturisit că n-are regrete, deşi tatăl său şi-ar fi dorit să-l vadă în tricoul favoriţilor de la Dinamo. „Tata e dinamovist înrăit. Ar fi vrut să fiu acolo. Datorită lui, şi eu am fost dinamovist de mic. O dată, parcă, să zic că a fost o discuţie, când era Bratu antrenor. M-a sunat un impresar. Atât! Nimic mai mult. Despre FCSB s-a discutat în primul meu an în Liga 1, când era domnul Reghecampf antrenor. Tot aşa, nişte zvonuri”.

Vaşvari are de gând, după ce pune punct carierei de sportiv, să se întoarcă acasă la Zalau şi să pună pe picioare o şcoală de fotbal. Vasvari a sosit la Sepsi în vara anului 2018. Fotbalistul a promovat cu FC Botoşani în Liga I, formaţie în tricoul căruia a jucat 194 de meciuri şi a marcat 37 de goluri.

  • 350.000 de euro este cota mijlocaşului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: gabriel vasvari 

viewscnt
Articole similare