Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la UTA a avut probleme după COVID-19: „Se sufocă la antrenament şi la meci”. Detalii despre victoria arădenilor

Un jucător de la UTA a avut probleme după COVID-19: „Se sufocă la antrenament şi la meci”. Detalii despre victoria arădenilor

Superliga

Comentarii

UTA a învins-o pe Astra în deplasare, scor 2-1, în etapa cu numărul 6 a play-out-ului din Liga 1.

Laszlo Balint, antrenorul lui UTA Arad, a vorbit despre partida de azi.

„Noi am venit aici cu intenţia clară de a câştiga, am şi spus asta înainte de meci. Vreau să-mi felicit băieţii, este o victorie a echipei. Am demonstrat că ştim să gestionăm momentele grele, nu e uşor să gestionezi un moment după trei înfrângeri. De asta sunt mândru de ei, avem potenţial foarte mare. Îi felicit, le-am şi spus că e o victorie fantastică, dar mai avem puncte de câştigat.

Am primit gol dintr-o fază uşor de gestionat, o fază lucrată de atâtea ori la antrenament. Există şi aceste momente în care mai răbufnim. Respirăm puţin, dar eu mă gândesc la ce avem de făcut zilele acestea ca să câştigăm acasă împotriva Iaşiului. Trebuie să rămânem concentraţi la ceea ce avem de făcut până la finalul campionatului”, a spus Balint.

  • 3 victorii şi 3 înfrângeri a înregistrat UTA în ultimele 6 meciuri din play-out

Un jucător de la UTA a avut probleme după COVID-19

Tehnicianul a vorbit şi despre problemele lui Andrei Peteleu, fundaşul dreapta, care după ce s-a vindecat de COVID nu a fost 100% apt de joc.

„Din păcate, Peteleu, după infectarea cu COVID, are probleme. Se sufocă în timpul antrenamentului, în timpul meciului. Am fost forţaţi, cu accidentarea lui Tomozei, să-l introducem. E de admirat modul în care a dus jocul, în prima repriză a avut probleme, chiar i s-a făcut rău, a tras până la pauză, atunci şi-a revenit puţin. Era o schimbare, cumva, pregătită.

„A tras de el, a făcut un meci foarte bune”

După COVID pot apărea aceste probleme. El este foarte ok, la analize pe care le-a făcut după ce s-a vindecat a fost în regulă, altfel nu ne-am fi riscat să îl introducem la efort maxim. 

Iată că apar aceste mici probleme care, pe măsură ce trec momentele din joc, se pot accentua. A tras de el, a făcut un meci foarte bun. Sperăm să îşi revină cât se poate de repede pentru că avem nevoie de fiecare jucător în acest final de sezon”, a declarat Balint.

Astra este pe locul 5, cu 24 de puncte. În timp ce, UTA Arad este pe locul 3, cu 28 de puncte. 

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balintandrei peteleu 

viewscnt
Articole similare