Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la Voluntari trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu Dinamo: "Am fi prostuţi să facem asta"

Un jucător de la Voluntari trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu Dinamo: "Am fi prostuţi să facem asta"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a susţinut o conferinţă de presă în care Mihai Teja şi fotbalistul Alexandru Măţan au vorbit despre următorul meci al ilfovenilor, cel cu Dinamo.

"Dacă noi o să ne culcăm pe o ureche că Dinamo va juca la fel cum a jucat în cele două partide, am fi puţin prostuţi. Trebuie să mergem să abordăm meciul, să dăm 100%, pentru că pentru noi sunt 3 puncte vitale şi trebuie să le luăm neapărat. Acum o să fie de două ori mai motivaţi, pentru că nici ei nu au o situaţie foarte bună, sunt pe penultimul loc şi trebuie să ia şi ei puncte", a declarat Măţan înaintea meciului de duminică după-amiază. 

Pe loc retrogradabil şi după înfrângerea cu FCSB din Cupa României, Dinamo vrea să evite o umilinţă istorică şi să rămână în Liga 1 şi sezonul viitor. Va fi şi un duel în care Mihai Teja îşi va înfrunta fosta echipă, actualul antrenor de la Voluntari i-a condus pe "câini" pentru o scurtă perioadă în 2015. 

"Ne aşteaptă un meci greu cu cei de la Dinamo. Este o echipă puternică, este un brand, este un club foarte mare. Întâlnim o echipă orgolioasă. Cu siguranţă se vor schimba pentru meciul cu noi, ca atitudine, ca joc şi vom avea un meci foarte greu. Niciodată nu am gândit la meci egal niciun joc, am încercat să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm fiecare meci. Avem nevoie de puncte şi trebuie să câştigăm maximum din ce putem.

Sunt legat sufleteşte de Voluntari, este echipa la care antrenez, echipa la care mă simt foarte bine. Dinamo are o altă faţă, nu are faţa din meciul de ieri, în care poate nu a prins cea mai bună zi, dar eu sunt sigur că e o echipă bună, puternică şi are jucători de calitate", a spus şi Teja. 

Afla mai multe despre: fc voluntaridinamomihai teja 

viewscnt
Articole similare