Experiențe împreună.
You are here:

Un jucător important de la Sepsi va pleca la CFR Cluj la finalul sezonului: ”Ne-au spus că-l vor lua”

Un jucător important de la Sepsi va pleca la CFR Cluj la finalul sezonului: ”Ne-au spus că-l vor lua”

Liga 1

Comentarii

Unul dintre cei mai interesanţi jucători de la Sepsi va pleca la CFR Cluj la finalul acestui sezon. Împrumutul lui Claudiu Petrila va expira în vară şi cei de la Sepsi au fost înştiinţaţi că nu va fi prelungit.

Unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care CFR Cluj îi are sub contract, Claudiu Petrila a fost împrumtat în acest sezon la Sepsi. Mijlocaşul de 20 de ani s-a impus printre jucătorii importanţi şi a acumulat în acest sezon 26 de apariţii, timp în care a reuşit 3 goluri şi un assist.

Însă cei de la Sepsi nu se vor mai bucura mult de prestaţiile lui Claudiu Petrila, care urmează să plece la finalul acestui sezon. Internaţionalul român de tineret este împrumutat până în vară şi cei de la CFR Cluj au transmis că vor să-l păstreze în lotul pentru sezonul viitor.

Un jucător de la Sepsi va pleca la CFR Cluj la finalul acestui sezon

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai interesanţi tineri din Liga 1. În vârstă de 20 de ani, Petrila este mijlocaş ofensiv şi a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2017, când a fost transferat de la FC Bihor.

Însă campioana României l-a împrumutat la Sepsi, unde avea şanse mai mari să joace şi să continue să se dezvolte. A fost un transfer benefic pentru ambele părţi, deoarece Sepsi se confruntă cu mari probleme provocate de regula U21.

Claudiu Petrila s-a impus la Sepsi şi a intrat în grupul jucătorilor importanţi, dar va pleca în vară. Într-un interviu pentru Lelato, Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, spune că cei de la CFR Cluj i-au transmis că îl aşteaptă în vară pe Claudiu Petrila şi nu mai sunt dispuşi să-l împrumute.

”(Există vreo şansă ca Petrila să rămână la Sepsi?) Nu, 99% nu. CFR Cluj ne-a spus deja că îl va lua înapoi la finalul sezonului şi nu intenţionează să-l împrumute din nou”, a spus Attila Hadnagy pentru Lelato.

Claudiu Petrila va face astfel parte din lotul lui CFR Cluj pentru sezonul viitor, mai ales că şi campioana României are nevoie de jucători pentru regula U21.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO