Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un luptător din UFC a fost testat pozitiv cu COVID-19 cu doar câteva ore înainte de luptă

Un luptător din UFC a fost testat pozitiv cu COVID-19 cu doar câteva ore înainte de luptă

Alte sporturi

Comentarii

UFC, cea mai mare companie de MMA din lume, organizează o nouă gală, UFC 249, în plină pandemie de coronavirus. Cu doar câteva ore înainte de show, un luptător a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Ronaldo "Jacare" Souza, luptător la categoria mijlocie, a fost depistat pozitiv chiar după cântarul oficial. Experimentatul luptător brazilian urma să aibă un meci cu Uriah Hall. Acum lupta nu va mai avea loc, însă primele informaţii oferite de presa de specialitate indică faptul că evenimentul nu este în pericol de a fi amânat, aşa cum s-a întâmplat deja o dată. 

Souza nu prezintă simptome, însă are în familie un caz coronavirus, lucru pe care l-a anunţat încă de când a ajuns în Jacksonville, oraşul în care va avea loc gala. 

UFC 249 era programat iniţial pentru data de 18 aprilie, când Khabib Nurmagomedov ar fi trebuit să îşi apere titlul Lightweight împotriva lui Tony Ferguson. Pandemia de coronavirus a făcut ca evenimentul să fie amânat, iar cum Khabib este prins în Rusia, noul main event este lupta dintre Tony Ferguson, neînvins de 12 lupte şi Justin Gaethje, pentru titlul interimar la categoria Lightweight. 

Pe acelaşi card va fi pusă în joc o altă centură. Medaliatul olimpic Henry Cejudo îşi apără titlul la categoria Bantamweight împotriva fostului campion Dominick Cruz. 

 

Afla mai multe despre: ufcjacare souzacoronavirus 

viewscnt
Articole similare