Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un milion de euro, atât costă internaţionalul român pentru care se bat Craiova şi FCSB. Care este cea mai probabilă destinaţie a sa

Un milion de euro, atât costă internaţionalul român pentru care se bat Craiova şi FCSB. Care este cea mai probabilă destinaţie a sa

Echipa națională

Comentarii

Evoluţiile bune ale lui Florin Ştefan (24 de ani) de la Sepsi au luat ochii conducătorilor echipelor din Europa. Cluburi din Rusia îl urmăresc deja pe fundaşul stânga pentru un viitor transfer.

Şefii formaţiei pregătite de Leo Grozavu nu vor să-l piardă uşor pe fotbalist, astfel că i-au pus un preţ de transfer în jurul la un milion de euro.

„Ştefan a crescut foarte mult la noi. Nu cred că o să-l dăm atât de uşor. Sub un milion clar nu-l dăm. În trecut s-a interesat şi Craiova de el, vara trecută şi Gigi Becali a facut o ofertă de 500.000 de euro pentru el, dar nu l-am dat.

Dacă o să fie în circuitul echipei naţionale constant, o să crească şi mai mult", a spus patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi pentru Ziare.com.

Florin Stefan are 24 de ani, joacă de două sezoane la Sepsi şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de la echipa naţională de tineret, în 2019, la EURO U21, competiţie desfăşurată în Italia şi San Marino.

Afla mai multe despre: florin stefansepsi 

viewscnt
Articole similare