Experiențe împreună.
You are here:

Un nou mesaj clar transmis din Parlament înaintea alegerilor FRF de mâine: "Implicare politică? Adică unii au voie, alţii nu?!"

Un nou mesaj clar transmis din Parlament înaintea alegerilor FRF de mâine: "Implicare politică? Adică unii au voie, alţii nu?!"

Fotbal

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că, dacă informaţiile potrivit cărora se foloseşte o hârtie în care este semnătura sa pentru susţinerea lui Răzvan Burleanu pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) sunt adevărate, i se pare incalificabil.

 “Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei. Să se gâdească şi la suferinţele noastre, şi la trăirile noastre. Şi la trăirile mele de rapidist, (...) indiferent de ce echipă susţin. Să se gândească la ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, să avem măcar aceleaşi performanţe pe care le-a avut generaţia de aur, pentru că potenţial există", a susţinut Dragnea.

Întrebat dacă nu este susţinut Ionuţ Lupescu de către PSD, în condoţiile în care au apărut în spaţiul public fotografii în care acesta apare însoţit de lideri locali ai PSD, Liviu Dragnea a afirmat: "Ştiţi cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm despre implicarea unor instituţii în vechile alegeri de la federaţie. Lăsaţi-o cu implicarea politicului, e ca şi cum unii au voie să se întâlnească, alţii, nu. Liderii noştri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac", a declarat Dragnea.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta