Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou moment incredibil pe teren cu Mihaela Buzărnescu: a izbucnit în plâns. "Nu pot, nu pot! De ce!?"

Un nou moment incredibil pe teren cu Mihaela Buzărnescu: a izbucnit în plâns. "Nu pot, nu pot! De ce!?"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de 30 de ani a reprezentat mult timp o necunoscută pentru iubitorii tenisului din România, iar celebritatea dobândită şi saltul uriaş făcut în clasament sunt două elemente care

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la San Jose, după o victorie muncită în faţa tinerei Amanda Anisimova (SUA, 16 ani), sportivă clasată pe locul 198 WTA (7-5, 2-6, 6-1).

După un prim set câştigat cu 7-5, Mihaela Buzărnescu s-a detaşat la 2-0 şi în setul secund şi părea să se îndrepte spre o victorie facilă, aşa cum indicau şi poziţiile din clasamentul WTA  înainte de meci (24 WTA vs 198 WTA). Nu a fost însă aşa, iar tânăra sportivă din SUA a câştigat 6 game-uri consecutive şi Buzărnescu a avut o nouă ieşire cum rar vedem pe terenurile de tenis.

A început să plângă la marginea terenului şi a avut un dialog extrem de sincer cu poloneza Justyna Jegiolka, o jucătoare de tenis care o însoţeşte în circuitul WTA. Aceasta a venit pe teren într-o pauză, iar dialogul a ajutat-o pe Buzărnescu să-şi revină şi să câştige clar setul decisiv, 6-1.



"Îmi pare rău, nu pot să mă concentrez. Îmi pare atât de rău, nu ştiu ce să zic! Mă gândesc doar: 'De ce sunt în situaţia asta?' Nu e nimic cum ar fi trebuit să fie...", s-a plâns Miki colaboratoarei ei.

Mihaela Buzărnescu este fără îndoială marea revelaţie a tenisului românesc în ultimii ani, după ce a renăscut în mod spectaculos într-un moment al carierei în care multe jucătoare se gândesc la retragere.

Revenită după o serie de accidentări care i-au blocat ascensiunea, Miki a intrat în TOP 30 WTA după un 2017 spectaculos şi un început de 2018 la acelaşi nivel.

Afla mai multe despre: buzarnescutenissan jose 

viewscnt
Articole similare