Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou nume important de la FCSB a primit contract pe viaţă din partea lui Gigi Becali: "A luat-o pe calea asta"

Un nou nume important de la FCSB a primit contract pe viaţă din partea lui Gigi Becali: "A luat-o pe calea asta"

Superliga

Comentarii

Directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, are parte de încredere deplină din partea finanţatorului Gigi Becali, care a alcătuit lista oamenilor din club de care nu se va despărţi.

Oamenii din cercul lui Gigi Becali la FCSB tocmai au primit o veste importantă. Gigi Becali a avut o nouă intervenţie în care l-a confirmat pe Bogdan Vintilă în funcţia de antrenor şi a mai vorbit despre Mihai Stoica şi Alexandru Tudor. 

MM Stoica a revenit recent la FCSB, dar rămâne unul dintre oamenii de încredere a lui Gigi Becali. Omul de afaceri a observat o schimbare esenţială în viaţa oficialului vicecampioanei României: ”Să mă ierte, acum, Vintilă, dar el îşi va termina contractul cu mine, doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 ani. El este un om special, nu credeam aşa ceva. De fapt, Dumnezeu mi-a dat nişte oameni credincioşi. Aşa mi l-a dat pe Tudor, pe Vintilă, chiar şi MM a luat-o pe calea asta, cu credinţa.

Aşa că eu nu mă despart de oamenii ăştia niciodată în viaţa mea. N-am treabă eu cu Iordănescu. Vintilă, toată viaţa la FCSB, deci nu mai întrebaţi”, a declarat Becali la Pro X.

Sâmbătă, FCSB dispută al doilea meci de pregătire, înainte de reluarea Ligii 1. Meciul cu Academica Clinceni poate fi urmărit pe Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicamihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare