Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou refuz pentru Gigi Becali! Florin Tănase a spus "nu" şi celei de-a două propuneri de mărire salarială la FCSB în străinătate

Un nou refuz pentru Gigi Becali! Florin Tănase a spus "nu" şi celei de-a două propuneri de mărire salarială la FCSB în străinătate

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (25 de ani) nu vrea să-şi pună semnătura pe un nou contract cu FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor l-ar fi refuzat din nou pe Gigi Becali (62 de ani), care a vrut să-i mărească salariul.

Gigi Becali s-a ocupat în utlima perioadă de timp de mărirea contractelor unor jucători importanţi, printre care Man, Florinel Coman şi Moruţan. Latifundiarul din Pipera ar fi dorit să-i prelungească înţelegerea şi lui Florin Tănase, căpitanul FCSB, însă s-a lovit de refuzul acestuia. Şi nu o dată.

Potrivit prosport.ro, Tănase a refuzat şi a doua propunere pe care Gigi Becali i-a făcut-o pentru a-i mări salariul. Mărirea salarială ar fi adus, de la sine, şi un nou contract pentru Tănase, a cărui înţelegere expiră în vara lui 2021. Decarul roş-albaştrilor a refuzat un salariu de 25.000 de euro pe lună şi şi-ar dori să prindă un transfer în străinătate.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB de la Viitorul în vara lui 2016 şi mai are contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara lui 2021. Cu câteva luni înainte de finalul înţelegerii, Tănase ar putea prinde un transfer în străinătate, pe un salariu mult mai mare decât cel oferit de Gigi Becali, având în vedere că poate semna liber de contract.

Tănase arată o formă foarte bună în acest sezon de Liga 1, în care şi FCSB merge bine. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat opt goluri şi a livrat două pase de gol în nouă partide jucate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbcontractgigi becali 

viewscnt
Articole similare