Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou schimb exploziv pe piaţa transferurilor! Barcelona l-a oferit pe Coutinho pentru un jucător de la Arsenal

Un nou schimb exploziv pe piaţa transferurilor! Barcelona l-a oferit pe Coutinho pentru un jucător de la Arsenal

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să scape cu orice preţ de Coutinho, aşa că l-au oferit la schimb pentru un fotbalist de la Arsenal, relatează footmercato. Ar fi al doilea schimb de jucători pe care îl face clubul catalan în această vară.

Sursa menţionată scrie că Barcelona vrea să îl trimită pe Philippe Coutinho în Premier League, la Arsenal, în schimbul mijlocaşului Matteo Guendouzi. Anterior, Coutinho a jucat în Anglia pentru Liverpool. 

Francezul în vârstă de 21 de ani este unul dintre fotbaliştii în care îşi pune speranţele Mikel Arteta, însă tot mai multe cluburi importante din Europa sunt interesate de fotbalistul cu origini marocane. Transferat în 2018 de la Lorient, pentru doar opt milioane de euro, Guendouzi este cotat acum la 40,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com şi a jucat 81 de meciuri în tricoul "tunarilor". 

Coutinho se va întoarce de la Bayern Munchen, acolo unde a fost împrumutat în ultimul sezon, pentru că bavarezi nu i-au activat clauza de cumpărare. Barcelona vrea să scape de salariul brazilianului, pentru că pregăteşte aducerea lui Lautaro Martinez, de la Inter Milano. 

  • 56 de milioane de euro este cota lui Coutinho, conform transfermarkt.com
  • 76 de meciuri a jucat brazilianul pentru Barcelona, marcând 21 de goluri 

Afla mai multe despre: coutinhoguendouziarsenalbarcelona 

viewscnt
Articole similare