Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou stadion important din România este aproape gata. Cum arată acum după ce au fost aduse scaunele şi nocturna

Un nou stadion important din România este aproape gata. Cum arată acum după ce au fost aduse scaunele şi nocturnagalerie foto

Fotbal

Comentarii

După cinci ani de aşteptare, stadionul "Francisc Neuman" din Arad începe să prindă contur. Se lucrează în ritm accelerat ca noua arenă a celor de la UTA Arad să fie gata la începutul sezonului viitor.

Firma care a câştigat licitaţia pentru construirea arenei din Arad şi-a angrenat toate efectivele pe şantierul în lucru. Astfel au fost instalate scaunele alb-roşii, se montează nocturna şi se lucrează la tot ce ţine de construcţiile adiacente acesteia. Conform sportarad.ro, în trei săptămâni, pe stadion va fi montat şi gazonul verde, dar până atunci au fost instalate porţile.

Stadionul "Francisc Neuman" din Arad ar fi trebuit să fie inaugurat în vara acestui an, însă, la fel cum se întâmplă în cazul tuturor stadioanelor din România, termenul a fost depăşit. Viitoarea arenă a echipei de liga secundă, UTA Arad, ar urma să aibă 12.000 de locuri şi va costa în jur de 14 milioane de euro.

UTA Arad speră ca sezonul viitor să se întoarcă în Liga l. După cinci etape, UTA se află pe locul 3, cu 12 puncte, la un punct în spatele celor de la CS Mioveni şi trei a liderului Turris Turnu Măgurele.

FOTO: Viorel Muscă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare