Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer în Liga 1! A luat titlul cu Viitorul, iar acum a ajuns la Voluntari

Un nou transfer în Liga 1! A luat titlul cu Viitorul, iar acum a ajuns la Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a anunţat astăzi oficial transferul portarului Victor Rîmniceanu (29 de ani), care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea ilfoveană.

În vârstă de 29 de ani, Rîmniceanu a jucat în ultimul sezon pentru Concordia Chiajna, grupare retrogradată în Liga 2, iar acum ajunge la Voluntari din postură de jucător liber de contract.

Goalkeeperul trecut pe la CSM Râmnicu Vâlcea, Petronul, CS Otopeni sau Dinamo devenea campion cu Viitorul în sezonul 2016-2017, iar ulterior a mai jucat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe şi s-a transferat la Chiajna la începutul lui 2019.

Rîmniceanu are peste 150 de meciuri jucate în Liga 1.

VIDEO - Golul primit de Rîmniceanu în prelungirile partidei Voluntari - Chiajna 2-1, care a scris în mare măsură soarta Concordiei în sezonul recent încheiat şi a adus liniştea la Voluntari în finalul sezonului.



”Nea Gigi, transferă-mă că te fac campion!”
La începutul lui 2018, într-o perioadă în care Rîmniceanu era liber de contract, patronul FCSB, Gigi Becali, dezvăluia că a primit un mesaj în care portarul se autopropunea la gruparea vicecampioană.

"Rîmniceanu mi-a dat mesaj şi mi-a zis: Nea Gigi, transferă-mă la Steaua că te fac campion, cum am făcut-o pe Viitorul", dezvăluia la acel moment Gigi Becali.

Afla mai multe despre: victor rimniceanuvoluntarichiajna 

viewscnt
Articole similare