Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer la FCSB? Alexandru Creţu, tot mai aproape de a bate palma cu Becali. Ce scriu jurnalişti sloveni

Un nou transfer la FCSB? Alexandru Creţu, tot mai aproape de a bate palma cu Becali. Ce scriu jurnalişti sloveni

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu, legitimat la Maribor, în Slovenia, este dorit de FCSB. Internaţionalul român a impresionat cu prestaţiile sale în selecţionata lui Mirel Rădoi şi l-ar fi convins pe patronul ”roş-albaştrilor” că ar merita să fie adus sub comanda lui Toni Petrea. Înţelegerea sa cu Maribor se încheie la sfârşitul sezonului, astfel că mijlocaşul poate ajunge la FCSB liber de contract.

Se anunţă revenirea lui Alexandru Creţu în ţară. Deşi a refuzat-o recent pe CFR Cluj, mijlocaşul ar fi interesat de varianta FCSB. Românul care a semnat cu Maribor, după plecarea de la NK Olimpija, în 2018, pentru doar 100 de mii de euro, se apropie de sfârşitul înţelegerii cu formaţia slovenă şi nu ar dori o prelungire. Actuala sa echipă ocupă prima poziţie în campionatul intern, iar Creţu ar putea pleca pe termeni buni, dacă o ajută pe Maribor să obţină un nou titlu.

Creţu, dorit de Becali

Presa din Slovenia a confirmat informaţia, vehiculată în spaţiul public, conform căreia FCSB ar fi pe urmele lui Alexandru Creţu. Jurnaliştii sloveni scriu că finanţatorul ”roş-albaştrilor” ar dori să-l transfere, liber de contract, pe internaţionalul român, deoarece, la finalul acestui sezon, acesta îşi va încheia înţelegerea cu Maribor.

”Alexandru Creţu ar putea pleca la fosta campioană europeană, gigantul României, la care s-a dus, recent, Ante Vukusic. Maribor aproape sigur nu va primi niciun cent în schimbul fostului jucător de la Olimpija. Contractul îi expiră în vara, nu a semnat unul nou, iar Steaua (n.r. FCSB) îl doreşte şi l-ar putea obţine gratuit. Singura întrebare este dacă Creţu este interesat de ofertă. Nu cu mult timp în urmă, a refuzat-o pe CFR Cluj. Dar Steaua este Steaua…”, scriu cei de la Ekipa24.

  • Creţu este cotat la 400 de mii de euro de transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Creţu în cele 17 partide jucate pentru Maribor în actualul sezon

Afla mai multe despre: fcsbalexadnru creţu 

viewscnt
Articole similare