Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru FCSB, după Alexandru Stan! Mutare interesantă făcută de vicecampioană, tot din Liga 1

Un nou transfer pentru FCSB, după Alexandru Stan! Mutare interesantă făcută de vicecampioană, tot din Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a perfectat un nou transfer, la scurt timp după oficializarea aducerii lui Alexandru Stan, de la Astra. Vicecampioana s-a înţeles cu FC Botoşani pentru aducerea mijlocaşului Mihai Roman (33 de ani), care a mai evoluat în trecut pentru Rapid sau Toulouse.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Mihai Roman. Mutarea s-a realizat în contul sumei pe care FC Botoşani trebuia să o returneze din transferul lui Golofca - 400.000 de euro.

"Am vorbit cu Iftime. Am renunţat la cei 400.000 de euro pe care îi primeam de la transferul lui Golofca şi l-am luat pe Roman. El nu va juca diseară (n.r. în partida Poli Iaşi - FC Botoşani). Am vorbit cu Iftime şi ne-am înţeles. Duminică vine să semneze şi luni e la antrenament. Îmi place mult de el. L-am dorit şi în vara, dar nu a vrut să vina. Este un jucător foarte bun", a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine pleaca?
Mihai Roman evoluează ca mijlocaş dreapta, un post acoperit extrem de bine la FCSB în acest moment. Se ridică astfel întrebarea dacă aducerea lui Roman nu indică plecarea unui jucător din lotul FCSB.

În acest moment, Dennis Man este titularul postului de mijlocaş dreapta, iar Antonio Jakolis este şi el în vederile lui Nicolae Dică. În plus, în acea zonă pot evolua şi Olimpiu Moruţan şi Filipe Teixeira, deci transferul lui Roman se poate justifica doar dacă

Dennis Man e jucătorul aflat pe lista mai multor echipe din Europa, însă Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să renunţe atât de rapid la fotbalistul de 19 ani. Astfel, e posibil ca Jakolis să fie cel care să plece, croatul fiind nemulţumit de statutul de rezervă.

Afla mai multe despre: fcsbstanromantransfer 

viewscnt
Articole similare