Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer spectaculos în Premier League. Manchester United plăteşte peste 90 de milioane de euro pentru "noul Haaland"

Un nou transfer spectaculos în Premier League. Manchester United plăteşte peste 90 de milioane de euro pentru "noul Haaland"

Manchester United

Comentarii

Manchester United şi Atalanta Bergamo au ajuns la un acord pentru transferul atacantului danez Rasmus Hojlund la gruparea de pe Old Trafford, în schimbul sumei totale de 72 de milioane de lire sterline.

În vârstă de 20 de ani, Hojlund a marcat 10 de goluri în 34 de meciuri disputate pentru Atalanta, care l-a recrutat în 2022 de la echipa austriacă Sturm Graz.

Danezul este comparat deseori cu atacantul norvegian Erling Haaland (Manchester City), golgheterul campionatului Angliei în sezonul trecut.

Conform BBC, Manchester United va achita o sumă iniţială de 64 de milioane de lire sterline (82 milioane de euro) în schimbul lui Hojlund, la care se vor adăuga bonusuri suplimentare de 8 milioane de lire (9,3 milioane de euro), în funcţie de performanţe.

Rasmus Hojlund va semna un contract pe cinci ani cu Manchester United, care va include şi o opţiune pentru un sezon suplimentar.

Afla mai multe despre: haalandhojlundmanchester unitedatalantapremier league 

viewscnt
Articole similare