Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN istoric. Becali îl vinde cu 18 milioane de euro, după ce l-a luat cu o sumă de nimic

Un nou TUN istoric. Becali îl vinde cu 18 milioane de euro, după ce l-a luat cu o sumă de nimic

FCSB

Comentarii

Gigi Becali traversează o perioadă excelentă pe toate planurile. Latifundiarul din Pipera se bucură de reuşite în fotbal, unde FCSB este lider autoritar în Superligă, dar şi pe plan financiar, unde afacerile din domeniul imobiliar merg din ce în ce mai bine.

FCSB are parte de o primă parte a sezonului plină de realizări în Superligă. Echipa antrenată de Elias Charalambous este văzută drept principala favorită în cursa pentru titlu, iar fanii echipei speră acum ca roş-albaştrii să se impună pentru prima dată în campionat, după trofeul câştigat alături de Constantin Gâlcă, în 2015.

Acum, pe lângă reuşitele pe plan sportiv, Gigi Becali dă lovitură după lovitură şi pe piaţa imobiliară. Deşi cedase un teren în Pipera de aproximativ 6 hectare, patronul FCSB-ului a recuperat terenul, după ce cumpărătorul nu a plătit la timp suma cerută de Becali.

"Îi dăduse lui Bălteanu cu 200 euro/mp. E un milionar deştept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie şi nu a avut, iar Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare şi jumătate. E constructor.

Gigi şi-a luat 6 hectare. Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 şi câştiga 100 la metru.

A făcut un drum până la teren, de la bulevard, a băgat 200 sau 300 de mii de euro.

Îl face cu fier beton, cu piatră. El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum. Nu ţi-l dă cu 500. 400 i-am dat eu pe el şi nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă.

Să zicem că bagă 400.000 de euro în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pune ţăruşi de plastic, mă rog, e un şantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000" , a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare