Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nume mare al lui Liverpool îşi face debutul ca antrenor în fotbalul mare! Ce echipă a preluat

Un nume mare al lui Liverpool îşi face debutul ca antrenor în fotbalul mare! Ce echipă a preluat
Comentarii

Robbie Fowler a acceptat propunerea de a antrena echipa de Liga a treia engleză, Bristol Rovers, aflată în acest moment pe penultimul loc în clasament.

Fostul fotbalist al lui Liverpool îşi asumă pentru prima oară rolul de antrenor în fotbalul important, după o carieră de jucător încheiată în Thailanda în urmă cu aproape 7 ani. Acolo, pentru câteva luni a îndeplinit în acelaşi timp şi funcţia de antrenor al grupării din ţara asiatică. Fowler o va pregăti de acum pe Bristol Rovers după demiterea lui Darrel Clarke survenită în urma eşecului în faţa celor de la Sunderland în ultima etapă de campionat.

"Am tot aşteptat un telefon în ultimii ani. A venit de la Bristol Rovers şi sigur că am acceptat. Lumea crede că sunt neexperimentat, dar am mai fost într-o astfel de ipostază în trecut. M-am întors acasă, sunt pregătit şi sper să pot să mă pot descurca de minune" este optimist Fowler care trebuie să o salveze pe Bristol Rovers de la retrogradare în acest sezon. 

Fowler a jucat timp de 9 sezoane pentru Liverpool, perioadă în care a marcat nu mai puţin de 128 de goluri pentru cormorani în Premier League. Pentru naţionala engleză fostul atacant a reuşit 7 goluri în 26 de selecţii. 

 

 

Afla mai multe despre: fowlerliverpoolthailandaantrenorbristol rovers 

viewscnt
Articole similare