Experiențe împreună.
You are here:

Un nutriţionist, despre simptomele avute după ce a contractat COVID-19: "Transpiram, iar tusea era foarte puternică"

Un nutriţionist, despre simptomele avute după ce a contractat COVID-19: "Transpiram, iar tusea era foarte puternică"

Diverse

Comentarii

O femeie de 30 de ani, nutriţionist, a explicat prin care a trecut, după ce a contractat COVID-19. Aceasta susţine că a luat în serios semnalele infecţiei, abia după ce a auzit zgomotul din momentul în care respira.

Intan Clement, care locuieşte în Paris, Franţa, a fost diagnosticată cu coronavirus, după ce nu a mai putut respira: “Transpiram, iar tusea era foarte puternică”, a susţinut femeia pentru Yahoo News Australia.

Iniţial, nutriţionistul nu a luat în serios simptomele, întrucât nu fumează şi are un stil de viaţă sănătos: „Am crezut că e o simplă răceală, dar mi s-a făcut din ce în ce mai rău. Îmi era din ce în ce mai greu să respir. Când m-am întors de la schi, mi s-a făcut rău în maşină. Mi-am dat seama că e ceva grav, când am sesizat ce zgomot se auzea din plămânii mei, atunci când respiram”, a mai spus Intan Clement.

Intan Clement a fost transportată la spital, iar acum primeşte ajutor medical.

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe