Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial FRF analizează situaţia lui Adrian Petre la FCSB. Cum poate fi rezolvat conflictul cu Gigi Becali

Un oficial FRF analizează situaţia lui Adrian Petre la FCSB. Cum poate fi rezolvat conflictul cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a explicat cum vede el rezolvarea situaţiei lui Adrian Petre la FCSB.

Petre nu mai face parte din planurile selecţionerului Adrian Mutu pentru naţionala U21, în condiţiile în care nu mai evoluează deloc la FCSB.

”Îmi pare rău că a dispărut din prim planul competiţiei, dar sper să nu renunţe, să nu se lase doborât de acest moment şi să revină. E un băiat care are calităţi, a şi demonstrat asta. Ştim foarte bine ce goluri a dat la tineret în campania de toamna trecută.

Din păcate, nu e un moment bun pentru el. Ar trebui să fie mai ambiţios. E un moment de suferinţă, dar să transforme suferinţa într-o mare ambiţie! Dacă o transformi în renunţare, e mai greu să revii. Ar trebui să-şi dubleze ambiţia, altfel n-ai cum. La fotbal nu se vorbeşte, se joacă. Aşa treci peste momentele grele. Nu e vorba de dialog, e vorba de prezenţa în joc, prezenţa la antrenamente.”, a spus Stoichiţă, potrivit GSP.ro.

Conflictul între Adrian Petre şi Gigi Becali a ajuns la un alt nivel după ce duminică seară, pe contul de Facebook al jucătorului, a fost postat un mesaj dur la adresa finanţatorului roş-albaştrilor. Vârful în vârstă de 22 de ani şi-a cerut ulterior scuze, în cadrul unei intervenţii televizate, susţinând că un prieten de-ai săi a postat în numele lui fără să-i ceară persmisiunea. 

Afla mai multe despre: adrian petrefcsb 

viewscnt
Articole similare