Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Liga 1 sare în apărarea lui Alibec după ce atacantul a mers la Untold! ”Nu putea să stea în bibliotecă. Îl şi vedeţi citind Dostoievski sau o rugăciune în timp ce echipa pierde!”

Un patron din Liga 1 sare în apărarea lui Alibec după ce atacantul a mers la Untold! ”Nu putea să stea în bibliotecă. Îl şi vedeţi citind Dostoievski sau o rugăciune în timp ce echipa pierde!”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, liderul Ligii 1, CFR Cluj, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon.

Golul a fost marcat de Kage, în minutul 71. Denis Alibec nu a fost disponibil pentru meciul de la Botoşani. Atacantul a acuzat dureri la coapsa piciorului stâng în minutul 76 al întâlnirii României cu Islanda, scor 2-0. După ce tricolorii au sosit în ţară, Alibec a fost supus mai multor investigaţii. Jucătorul CFR-ului a suferit o leziune la nivelul coapsei stângi şi a fost indisponibil pentru meciurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. 

În timp ce CFR evolua contra lui FC Botoşani, Alibec a postat pe Instagram o postare de la Cluj. Atacantul se afla pe Cluj Arena, la festivalul Untold. 

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, consideră că Denis Alibec nu a făcut nimic greşit, mai ales că a primit şi permisiunea din partea clubului de a merge. El susţine că atâta timp cât îşi îndeplineşte datoria pe teren, jucătorul este liber se facă orice doreşte. 

”Am suficienţi obraznici şi eu care vin la club, cum e băiatul ăla din Siria, care s-a însurat şi a fugit de acasă sau ăla care e la Cluj şi acum e pe la Voluntari, sunt atâţia. Până la urmă, era liber, i-a dat voie, poate să meargă oriunde.

Ce contează că e la UNTOLD, nu putea să stea în bibliotecă. Îl şi vedeţi pe Alibec citind Dostoievski sau o rugăciune în timp ce echipa pierde. Nu, stă la bere, mai mănâncă, bea. Fotbalul e fotbal”, a declarat Valeriu Iftime la PRO X.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul trei, cu 17 puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are tot 17 puncte, dar un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: cfr-alibec-valeriu iftime-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare