Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Liga I i-a crescut cota lui Ianis după debutul la naţională: "Face 15 milioane de euro!"

Un patron din Liga I i-a crescut cota lui Ianis după debutul la naţională: "Face 15 milioane de euro!"

Farul Constanța

Comentarii

Valeriu Iftime e convins că perla Viitorului va putea pleca pe bani mulţi şi de la actuala sa echipă, nu doar de la FCSB, aşa cum declara Gigi Becali.

Dacă pe siteul transfermakt.de, Ianis Hagi este evaluat la 1,5 milioane de euro, în fotbalul românesc există oameni care cred că suma de transfer a fotbalistului ar putea fi chiar de 10 ori mai mare. Valeriu Iftime susţine că Gică Hagi s-ar îmbogăţi astfel de pe urma vânzării fiului său.  

"Este căpitan la Viitorul, se impune la o vârstă fragedă în faţa unor jucători mai expriementaţi decât el. Este un jucător util, un fotbalist care este capabil să decidă un meci, valorează acum 15 milioane de euro, nu trebuie să plece la FCSB ca să se obţină banii ăştia pe el. Numele Hagi vinde bine" a declarat patronul moldovenilor pentru Pro X. 

Iftime spune că şi cota lui Moruţan ar fi la fel de mare dacă FCSB l-ar trata pe mijlocaş aşa cum face Viitorul cu Hagi Jr. 

"Moruţan trebuie să joace meci de meci ca să poată să crească, îl distrugi dacă după un joc în care a greşit câteva pase începi să îl critici şi anunţi că nu mai joacă în partida următoare. El trebuie să evolueze constant pentru că este la o vârstă la care are nevoie de meciuri în picioare" a mai spus patronul clubului care va încasa 20 % dintr-o eventuală vânzare a lui Moruţan. 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagimoruţaniftime 

viewscnt
Articole similare