Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Superligă: ”M-aş bucura foarte mult ca FCSB să câştige campionatul. Mă rog la Dumnezeu să-l lumineze pe domnul Becali” | EXCLUSIV

Un patron din Superligă: ”M-aş bucura foarte mult ca FCSB să câştige campionatul. Mă rog la Dumnezeu să-l lumineze pe domnul Becali” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB pare mai aproape ca niciodată de a deveni campioană în România, iar de acest lucru s-ar bucura şi un patron din Superligă. Formaţia bucureşteană are un mare avantaj: este lider şi are opt puncte în faţa echipei de pe locul 2.

FCSB începe anul 2024 de pe primul loc în Superligă, cu un avans uriaş faţă de urmăritoare.

După 21 de etape, formaţia lui Elias Charalambous are 44 de puncte, în timp ce a doua clasată, CFR Cluj, are o ”zestre” de 36 de puncte. 

Următoarele două locuri sunt ocupate de Universitatea Craiova şi Rapid, cu 34 de puncte, respectiv 33.

Favorita la titlu a unui finanţator important din Superligă: ”FCSB a făcut o echipă foarte bună”

Dar acestea două din urmă nu vor conta în lupta la titlu, este de părere Valeriu Iftime, luptă ce va fi câştigată de FCSB. 

Singura care i-ar putea pune probleme formaţiei patronate de Gigi Becali în acest demers ar fi CFR Cluj, susţine finanţatorul celor de la Botoşani.

”FCSB a făcut o echipă foarte bună care să câştige campionatul. Era foarte pragmatic Clujul şi le lua la mustaţă. An de an au pierdut la una sau două etape. Mă rog la Dumnezeu să-l lumineze pe domnul Becali, să aibă înţelepciunea şi organizarea să îi ţină în priză până la final.

FCSB nu sunt câştigători de campionat, din păcate, în forma actuală. Aici e greu, finişul culminează opera. Dacă ştie să facă finalul ăsta...

Pe de altă parte, nu văd mari adversari care să il sufle, nu cred că Rapid are forţă anul ăsta să meargă mai sus, CFR, da, nici Craiova, tot acolo se luptă. CFR are ceva din cel care ştie să câştige. Este ceva în mentalul şi ADN-ul lor să câştige an de an campionate. 

Eu m-aş bucura foarte mult să fie FCSB în faţă, să câştige puncte, să câştige campionatul, şi, cel mai important, să fie o echipă de-a noastră într-o cupă europeană.

În Europa League, de exemplu, ar fi extraordinar. În Champions League nu se poate, că nu suntem băuţi tare, dar macar Europa League. Ar fi foarte mulţi bani atraşi în fotbalul nostru”, a declarat Iftime, pentru Orange Sport.

Ultimul titlu în România câştigat de FCSB datează din anul 2015, sub comanda antrenorului Constantin Gâlcă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligavaleriu iftimebotosani 

viewscnt
Articole similare