Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un punct de moral, continuăm să sperăm". Reacţia lui Stoican după UTA - Dinamo 0-0, cu doi oameni mai puţin pentru "câini"

"Un punct de moral, continuăm să sperăm". Reacţia lui Stoican după UTA - Dinamo 0-0, cu doi oameni mai puţin pentru "câini"

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului cu UTA, încheiat 0-0 la Arad, deşi "câinii" au evoluat cu doi oameni mai puţin.

"Un punct de moral, continuăm să sperăm". Reacţia lui Stoican după UTA - Dinamo 0-0, cu doi oameni mai puţin pentru "câini"

Meciul UTA - Dinamo s-a terminat 0-0, la Arad, deşi Dinamo a evoluat cu doi oameni mai puţin pe teren în repriza a doua. La finalul partidei, Flavius Stoican a spus că punctul obţinut e unul de moral şi că speră ca elevii să se deblocheze pentru meciurile viitoare.

"E un punct de moral, care sper să-i descătuşeze. Am încercat să le iau presiunea de pe umeri, am văzut o echipă care a jucat cu doi oameni mai puţin, a alergat până la epuizare. Am jucat din două în două zile, am început de luni şi azi e duminică, am terminat săptămâna. Un punct de moral, aveam nevoie pentru ca ei să aibă încredere în forţele lor.

Nu va fi uşor, dar până la meciul cu Gaz Metan, vreau să fie descătuşaţi, relaxaţi. Indiferent de ceea ce se anunţă la ei în club, nu mai au nimic de pierdut. Trebuie să-i tratăm foarte serios. Sunt motive de optimism, ştiam cât de mult îşi doresc, ştiam potenţialul. A venit acest punct, continuăm să sperăm că o să fie din ce în ce mai bine.

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în club. Oamenii vin să vadă fotbal, determinare. Şi în nouă oameni astăzi am reuşit să nu primim gol, am avut o evoluţie bună, consistentă. Pe faza de atac nu am pus probleme, era aproape imposibil, dar pe faza defensivă foarte bine", a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport.

UTA - Dinamo 0-0, în Liga 1

Cu doi jucători eliminaţi, Dinamo a reuşit să scoată o remiză, duminică, scor 0-0, în deplasare, în meciul cu UTA din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Ehmann a fost eliminat, în minutul 42, iar Răuţă, în minutul 78.

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov – Isac, Batha – Ubbink, Roger, Dangubici (D. Cardoso '72) - Laukzemis (Otele '56). Antrenor Ionuţ Badea;

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Jovanovici (Creţu '60), Ehmann, A. Radu – Ivanov, Răuţă, Pierret – C. Matei (Borcea '88), Ivanovski (R. Grigore '90+3). Antrenor Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Şliakov '28 / Ehmann '36 şi 42, Răuţă '75 şi '78, Figuieredo '90.

Cartonaşe roşii: Ehmann '42, Răuţă '78

Arbitri: Cătălin Popa - Adrian Vornicu, Romică Bîrdeş - Florin Andrei;

Observatori: Szekely Zoltan, Ion Craiu.

Duminică, de la ora 19.55, se dispută meciul FCSB - Chindia.

UTA ocupă locul 10, cu 33 de puncte, la egalitate cu Sepsi, de pe locul 9. Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 13 puncte, la nouă puncte de Gaz Metan Mediaş, de pe locul 15, de baraj.

Lider este CFR Cluj, cu 64 de puncte, urmată de FCSB, 55 de puncte şi un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamoreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare