Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un rival celebru îl face praf pe Lionel Messi: ”Încearcă să influenţeze arbitrajul şi e lipsit de educaţie”

Un rival celebru îl face praf pe Lionel Messi: ”Încearcă să influenţeze arbitrajul şi e lipsit de educaţie”

FC Barcelona

Comentarii

Thiago Silva, fotbalist al echipei Paris Saint Germain şi al naţionalei Braziliei l-a atacat pe Leo Messi după meciul dintre Brazilia şi Argentina.

”Încearcă să influenţeze arbitrajele pentru a obţine situaţii avantajoase pentru el. Nu o pot considera o scuză, dar am vorbit cu jucători care evoluează în Spania şi mi-au zis că el încearcă să controleze astfel jocul. În Liga Campionilor nu are acest avantaj, pentru că acolo arbitrajele sunt mai severe. Nu-l vezi comandând atât de uşor acolo” a atacat Thiago Silva, care a lăsat să se înţeleagă că Messi abuzează de statutul său pentru a influenţa deciziile arbitrilor.

”I-a spus selecţionerului nostru să tacă din dură. E lipsit de educaţie, nu poţi face asta cu cineva mai în vârstă ca tine” a mai adăugat Thiago Silva.

Messi, cel care a marcat singurul gol al meciului Argentina - Brazilia nu a marcat niciodată într-un meci oficial contra Selecao.

Thiago Silva a explicat şi de ce a pierdut Brazilia contra Argentinei amicalul disputat în Arabia Saudită: ”Sunt arbitri care nu-l cunosc aşa bine, dar care, din admiraţie, pot fluiera cumva de partea sa. Şi cum noi nu l-am avut pe Neymar, noi am fost dezavantajaţi", a mai spus Thiago Silva.

Afla mai multe despre: messithiago silva 

viewscnt
Articole similare