Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un român a luat masa cu Arnold Schwarzenegger! Celebrul actor a fost invitat în România în luna noiembrie

Un român a luat masa cu Arnold Schwarzenegger! Celebrul actor a fost invitat în România în luna noiembrie

Diverse

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, a fost invitat la evenimentul ”Arnold Classic Europe”, susţinut în Barcelona, între 28-30 septembrie 2018, acolo unde s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger.

Această conferinţă a adus laolaltă reprezentanţi de seamă ai fitnessului mondial, fiind cel mai mare eveniment din Europa organizat pentru celebrarea a peste 50 sporturi. Participanţii din întreaga lume s-au bucurat de diferite seminarii, de clase susţinute de specialişti în domeniu şi de competiţii sportive, la care s-au acordat premii atractive.

Gabriel Toncean a fost unul dintre invitaţii speciali ai Preşedintelui IFBB (International Federation of BodyBuilding and Fitness), Dr. Rafael Santonja, alături de preşedintele federaţiei din Panama- Generalul Juan Santiago Estrada şi de coordonatorul Asociaţiei Comitetului Olimpic Lucien Arvarez Salichs.

Ca în fiecare an, invitatul-vedetă de la eveniment a fost Arnold Schwarzenegger, care a socializat cu participanţii, a încurajat dezvoltarea sportului şi a împărtăşit tuturor detalii despre viaţa sa de sportiv de performanţă. 

Cu ocazia revederii sale în Barcelona, preşedintele Gabriel Toncean i-a oferit lui Arnold Schwarzenegger o invitaţie oficială la Cupa Mondială IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness), care se va organiza la Cluj-Napoca, între 23 şi 25 noiembrie 2018. 

Chiar dacă are un program extrem de încărcat, cel considerat unul dintre cei mai reprezentativi sportivi din istorie a menţionat că va face tot posibilul să vină în România pentru a lua parte la eveniment. "Marele Arnold este un bărbat modest, prietenos şi motivaţional. Ne-a încărcat cu energie, cu optimism şi ne-a reamintit de importanţa performanţei sportive. Arnold, ajuns astăzi la 71 de ani, nu a fost doar un mare campion, ci este un lider politic apreciat la nivel mondial, un uriaş star de cinema, un filantrop. Un om mare. Şi unic", spune Gabriel Toncean.

 

Afla mai multe despre: arnold schwarzeneggergabriel tonceanculturism 

viewscnt
Articole similare