Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un singur jucător din echipa mare a Viitorului a evoluat împrotriva CFR-ului în returul semifinalei Ligii Elitelor

Un singur jucător din echipa mare a Viitorului a evoluat împrotriva CFR-ului în returul semifinalei Ligii Elitelor

Fotbal intern

Comentarii

Deşi s-a vehiculat în presă că Hagi va trimite mai mulţi jucători U19 să evolueze în returul semifinalei Ligii Elitelor, un singur jucător a făcut parte din echipa care a pierdut, astăzi, în faţa CFR, scor 1-2, Drăguş. Cu toate acestea Viitorul merge în finală, graţie rezultatului înregistrat în tur, 4-1.

Sâmbătă a avut loc, pe stadionul CMC, din Cluj-Napoca, confruntarea dintre CFR Cluj U19 şi FC Viitorul U19, manşa retur a semifinalei Ligii Elitelor U19.

Învingători cu 4-1 în turul disputat în urmă cu o săptămână, constănţenii, pregătiţi de Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă, au reuşit să conserve acest avantaj şi au bifat calificarea în finala competiţiei. Scorul final a fost 2-1 pentru CFR Cluj, după ce constănţenii au avut avantaj la pauză. Scorul a fost deschis de autogolul lui Paul Potra din min.16, gazdele punctând apoi pe final prin Adrian Pop 85 şi Mihai Cazan 86, informează site-ul oficial al clubului.

Cu scorul general de 5-3, FC Viitorul U19 se califică în finala Ligii Elitelor U19, fază a competiţiei în care vor întâlni pe Dinamo sau Ardealul Cluj. În tur, Dinamo s-a impus pe teren propriu cu 4-0. Finala Ligii Elitelor U19 este programată pe 2 iunie.

Au evoluat pentru FC Viitorul U19: Murariu - Boboc, Leca, Acasandrei, Neciu - M. Ene, Vidrăsan, Tucaliuc - Matiş, Bănică, Drăguş.

Afla mai multe despre: viitorul u19liga elitelorhagi,  

viewscnt
Articole similare