Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la Galatasaray, mesaj ciudat postat imediat după ce s-a făcut transferul lui Moruţan. Postarea a agitat apele în Turcia

Un star de la Galatasaray, mesaj ciudat postat imediat după ce s-a făcut transferul lui Moruţan. Postarea a agitat apele în Turcia
Comentarii

Un star de la Galatasaray a postat un mesaj ciudat pe reţelele de socializare după ce Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan.

Şefii lui Galatasaray şi Fatih Terim vor să întinerească echipa şi au făcut în această vară mai multe transferuri în acest sezon. Printre ele, cele ale lui Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Însă, în acelaşi timp, cei de la Galatasaray încearcă să scape de jucătorii cu salarii foarte mari, dar care nu mai dau randament. Un start de la Galatasaray a postat pe Twitter un mesaj ciudat, interpretabil, după ce s-a realizat transferul lui Moruţan.

Un star de la Galatasaray, mesaj ciudat pe Twitter după transferul lui Olimpiu Moruţan

În acest moment, în lotul lui Galatasaray sunt câteva staruri plătite cu salarii foarte mari, dar care nu aduc un plus pe măsura remuneraţiilor pe care le primesc. Ryan Babel şi Radamel Falcao sunt doi dintre aceşti fotbalişti.

Cei doi sunt pe lista neagră a şefilor lui Galatasaray şi sunt şanse foarte mari să plece în această vară, mai ales că politica clubului a fost schimbată şi prioritate vor avea jucătorii tineri.

De altfel, Ryan Babel a postat un mesaj ciudat pe reţelele de socializare, marţi, după ce Gigi Becali a anunţat că Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray.

”Mă duc acasă”, a fost mesajul postat de Babel pe contul său de Twitter. Imediat, presa din Turcia, dar şi suporterii au interpretat mesajul ca pe un semn că a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului cu Galatasaray. Mai ales că Babel are un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Ryan Babel este din vara lui 2019 sub contract cu Galatasaray şi înţelegerea îi expiră în 2022. În tot acest timp, fostul internaţional olandez a adunat 64 de apariţii, 13 goluri şi 6 assist-uri.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Coincidenţă sau nu, mesajul lui Ryan Babel vine după ce Gigi Becali a anunţat că transferul lui Olimpiu Moruţan de la FCSB la Galatasaray este realizat.

”Moruţan, azi-noapte s-a întrerupt, au trimis un negociator, am negociat, ne-a spus Giovanni că mai au o ofertă, că îl dau cu 5 milioane de euro, când a auzit de 5.7 milioane de euro, ei credeau că îl dau cu cinci.

Azi dimineaţă au mai trimis o ofertă. Au zis că respectăm contractul, sunt 5.7 milioane de euro bani siguri, 500 000 de euro dacă joacă 10 meciuri în cinci ani.

Un milion jumate dacă se califică în Euroapa League sau Champions League în orice an”, a explicat Gigi Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: ryan babel 

viewscnt
Articole similare