Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Ce a spus Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

FCSB

Comentarii

Fatih Terim (67 de ani), antrenorul lui Galatasaray, a vorbit pentru presa din Turcia despre transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani). FCSB va încasa 5,7 milioane de euro pentru serviciile mijlocaşului, iar "Împăratul" s-a bucurat de faptul că preţul jucătorului a scăzut considerabil faţă de pretenţiile iniţiale ale lui Gigi Becali. Terim a spus că mai lipsesc mici detalii de pus la punct ca să se facă mutarea.

Ce a spus Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: "Iată unde am ajuns de la 10-15 milioane!"

Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray, iar antrenorul turcilor a lăsat de înţeles că s-a aşteptat ca suma de transfer să scadă odată cu trecerea timpului. Fatih Terim a spus că şi-a dorit să aibă încă un jucător tânăr în lot, după ce Galata l-a transferat şi pe Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la U Craiova pentru 6,5 milioane de euro. În total, Galatasaray a cheltuit aproximativ 12 milioane de euro pentru transferurile celor doi.

"Iată unde am ajuns de la 10-15 milioane de euro cerute iniţial pentru Moruţan. A rămas foarte puţină nuanţă în fotbalul. Am vrut să adăugam un alt tănăr jucător talentat în lot. Mai sunt mici detalii de pus la punct până la finalizea transferului, iar fanii mai au nevoie de ceva răbdare", a spus Fatih Terim, conform Fotomac.

Olimpiu Moruţan a fost transferat de FCSB de la FC Botoşani în 2018, în schimbul a 700.000 de euro. O parte din banii pe care-i va încasa Gigi Becali pentru Moruţan va ajunge şi în conturile FC Botoşani, care şi-a păstrat 10% dintr-un eventual transfer mai departe al mijlocaşului.

Suma iniţială de transfer pentru Olimpiu Moruţan este de 4,2 milioane de euro, cu posibilitatea ca aceasta să ajungă la 5,7 milioane de euro dacă Galatasaray se va califica în grupele Europa League. Turcii au returul play-off-ului joi, 26 august, în compania celor de la Randers. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Sezonul precent a fost cel mai bun din cariera lui Olimpiu Moruţan. "Perla" lui Gigi Becali a reuşit să marcheze de opt ori şi livreze 15 pase de gol în 36 de meciuri din toate competiţiile.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fatih terimtransferolimpiu morutanfatih terim transfer morutangalatasaray transfer morutan 

viewscnt
Articole similare