Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, în culmea fericirii! Ce sumă va încasa FC Botoşani după transferul lui Moruţan la Galatasaray

Valeriu Iftime, în culmea fericirii! Ce sumă va încasa FC Botoşani după transferul lui Moruţan la Galatasaray

FC Botoșani

Comentarii

Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan a fost vândut la Galatasaray, iar FC Botoşani ar avea de câştigat de pe urma acestui transfer.

Mijlocaşul a jucat pentru FC Botoşani în perioada 2016-2018, iar Valeriu Iftime a păstrat 10 la sută dintr-un eventual viitor transfer, după ce l-a cedat la gruparea roş-albastră pentru suma de 700.000 de euro. 

După anunţul lui Gigi Becali, moldovenii vor încasa cel puţin 420.000 de euro după transferul lui Moruţan la Galatasaray, adică 10 la sută din suma pe care turcii o vor plăti FCSB-ului (4,2 milioane de euro). Afacerea poate ajunge la 5,7 milioane de euro în funcţie de anumite bonusuri din contract. 

”Acum aud prima dată de discuţiile cu Galata. Gigi nu m-a sunat să îmi cumpere cele 9 la sută din procente, pardon, 10 la sută, dar chiar şi aşa pe astea nu i le vând. Să îl vândă el la Galata sau la o altă echipă pe Moruţan, iar eu o să îmi aştept partea mea din transfer”, spunea Iftime, pentru ProSport, la finalul lunii trecute.

Declaraţiile lui Gigi Becali despre mutarea lui Moruţan

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: botoşani-valeriu iftime-becali-iftime 

viewscnt
Articole similare