Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la Manchester City refuză să semneze prelungirea contractului

Un star de la Manchester City refuză să semneze prelungirea contractului

Manchester City

Comentarii

După mai multe negocieri, Manchester City nu a reuşit să îl convingă pe Raheem Sterling să semneze o prelungire a contractului. Mijlocaşul de 23 de ani a fost un om de bază în sezonul recent încheiat, acesta a înscris 23 de goluri pentru campioana Premier League.

Conform skysports.com, conducerea lui City şi-ar fi dorit o extindere a contractului până în 2022. Mai multe voci din cadrul clubului spun că "mărul discordiei" ar fi reprezentat de dorinţa lui Sterling de a avea un salariu la acelaşi nivel cu cel al jucătorilor de top de la City.

Sterling a ajuns la City în vara lui 2015 de la Liverpool. Suma plătită atunci pentru jucătorul englez a fost de 44 de milioane de lire sterline, cu un adaos viitor potenţial de 5 milioane de lire. Sterling a devenit astfel al şaptelea cel mai scump fotbalist englez din toate timpurile.

Sub conducerea lui Guardiola, Sterling a terminat ultimul sezon la trei puncte distanţă de golgheterul Premier League, Sergio Aguero. În caz că oamenii de la City doresc să reia negocierile cu Sterling, vor mai avea de aşteptat, deoarece jucătorul englez se află la Campionatul Mondial.

articol scris de Cosmin Olteanu

Afla mai multe despre: manchester cityraheem sterlingpremier league 

viewscnt
Articole similare