Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un super antrenor din fotbalul mondial i-a fost propus lui Gigi Becali: ”Îi ai liber de contract!”. Ar fi un adevărat cutremur în Liga 1 EXCLUSIV

Un super antrenor din fotbalul mondial i-a fost propus lui Gigi Becali: ”Îi ai liber de contract!”. Ar fi un adevărat cutremur în Liga 1 EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Un super antrenor i-a fost propus lui Gigi Becali după un sezon în care FCSB este foarte aproape să rateze un nou titlu. Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali ar trebui să facă eforturi să-l aducă pe Ladislau Boloni, antrenor rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Antwerp.

Un antrenor care şi-a făcut un nume în fotbalul mondial i-a fost propus lui Gigi Becali. Basarab Panduru este de părere că Loţi Boloni merită toţi banii şi îi transmite lui Gigi Becali că ar fi un foarte mare câştig pentru FCSB.

Ladislau Boloni, super antrenorul pe care Basarab Panduru i-l propune lui Gigi Becali

Campion cu Sporting Lisabona şi Standard Liege, Ladislau Boloni (67 de ani) este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. Este cel care l-a descoperit, printre alţii, pe Cristiano Ronaldo, în perioada în care o antrena pe Sporting Lisabona. În prezent este liber de contract, după ce a surprins şi s-a despărţit de Antwerp, echipă pe care a transformat-o dintr-una care se bătea la retrogradarea într-una care se luptă pentru primele locuri din Belgia. Motivul pentru care Boloni a plecat de la Antwerp a fost că şefii clubului i-au cerut să se bată la titlu, în sezonul viitor, deşi avea la dispoziţie unul dintre cele mai mici bugete din Belgia.

Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali ar trebui să profite de această situaţie şi s-ar alege cu un super antrenor, care i-ar oferi FCSB-ului şanse reale la titlu în sezonul următor: ”Boloni n-are echipă. Şi văd că nimeni nu spune absolut nimic de Boloni. Îl ai liber de contract. Păi, spune-mi şi mie, decât să dai cu banii pe fereastră, să arunci la gunoi, pe fereastră, la WC, unde vrei tu, 60.000 de euro pe an, 120.000... Nu mai bine dai 200.000 pe an sau 300.000 pe an şi tragi foloasele după aceea? Cum e mai bine?”, s-a întrebat retoric Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Boloni, super antrenorul pe care Gigi Becali l-a vrut şi în trecut la FCSB

N-ar fi pentru prima oară când Gigi Becali ar negocia cu Ladislau Boloni. Fostul europarlamentar a încercat de mai multe ori să-l aducă la FCSB, dar n-a avut succes. Cel mai bun moment a fost în vara lui 2011, când Gigi Becali i-a oferit lui Boloni un salariu de 600.000 de euro pe sezon. Loţi Boloni a cântărit bine acea propunere primită de la FCSB şi până la urmă a semnat cu PAOK Salonic, deşi grecii i-au oferit un salariu mult mai mic: ”Când am aflat pe ce salariu s-a dus acolo, nu ne-a venit să credem”, a recunoscut ulterior Mihai Stoica.

Unul dintre motivele pentru care Boloni a ales să plece atunci în Grecia a fost caracterul dificil pe care-l are Gigi Becali. Antrenorul român n-ar fi fost de acord cu implicarea patronului la echipă, dar nici cu criticarea jucătorilor în public.

Afla mai multe despre: ladislau boloni 

viewscnt
Articole similare