Experiențe împreună.
You are here:

Unai Emery, aproape de primul record la Arsenal! Tunarii au ajuns la 11 victorii consecutive. Care e cea mai lungă serie din istoria clubului

Unai Emery, aproape de primul record la Arsenal! Tunarii au ajuns la 11 victorii consecutive. Care e cea mai lungă serie din istoria clubului

Premier League

Comentarii

Arsenal Londra a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sporting Lisabona, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa şi a ajuns la 11 victorii consecutive.

Recordul de succese consecutive realizat de Arsenal, 14, dintre care zece în campionat şi patru în Cupa Ligii, datează din 1987, fiind înregistrat în perioada 12 septembrie - 17 noiembrie.

Acum, Arsenal este neînvinsă din 18 august, când a pierdut la Londra, scor 3-2, cu Chelsea în Campionat. De atunci, tunarii au înregistrat şapte victorii în Premier League, trei în Liga Europa şi una în Cupa Ligii.

Pentru a-şi egala propriul record, Arsenal trebuie să câştige, duminică, la Cystal Palace, în etapa a X-a a campionatului, apoi, miercuri, acasă, cu Blackpool, în Cupa Ligii, şi, probabil cel mai greu de realizat, să învingă pe Liverpool, pe Emirates Stadium, la 3 noiembrie, în Premier League.

În cazul în care va reuşi să câştige aceste meciuri, o a XV-a victorie ar putea veni la 8 noiembrie, cu Sporting Lisabona, pe teren propriu, în etapa a IV-a a grupei din Liga Europa.

"Trei meciuri înseamnă mult. Nu ne gândim decât la partida cu Crystal Palace", a declarat antrenorul Unai Emery.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe