Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Unde-s ăia, fratele meu?" MM Stoica, replică savuroasă după ce Mircea Rednic l-a numit "Luţu 2" FOTO | Ce a putut să posteze

"Unde-s ăia, fratele meu?" MM Stoica, replică savuroasă după ce Mircea Rednic l-a numit "Luţu 2" FOTO | Ce a putut să postezegalerie foto

Superliga

Comentarii

Directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat în stilul caracteristic după ce Dinamo a remizat cu Dunărea Călăraşi şi a rămas pe loc de baraj.

Oficialul vicecampioanei i-a răspuns lui Mircea Rednic, care l-a numit "Luţu 2", în cadrul conferinţei de prezentare la Dinamo.

"Unde-s ăia, fratele meu? Nu-i văd, nu bat mai jos de locul 10", a notat Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook, imaginându-şi o conversaţie cu Ionuţ Luţu. Directorul sportiv al FCSB-ului a adăugat şi o fotografie cu el şi cu Luţu, alături de un mesaj special: "Salutări de la Luţu 1 şi Luţu 2".

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în epilogul etapei a XII-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci oficial pentru antrenorul Mircea Rednic de la revenirea pe banca tehnică a dinamoviştilor. Pentru Dinamo a marcat Popa, în minutul 56, iar pentru Dunărea Călăraşi a înscris Ndiaye, în minutul 22.

În urma acestei remize, Dinamo încheie etapa a 12-a pe loc de baraj, cu 12 puncte. Dunărea Călăraşi se află pe poziţia a noua, cu 15 puncte.

 

Afla mai multe despre: stoicareplicarednic 

viewscnt
Articole similare