Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, în pole-position să îl transfere pe Mike Cestor! Detaliul care l-a dat de gol pe Laurenţiu Reghecampf: ”Uite că nu îţi răspund”

Universitatea Craiova, în pole-position să îl transfere pe Mike Cestor! Detaliul care l-a dat de gol pe Laurenţiu Reghecampf: ”Uite că nu îţi răspund”
Comentarii

Mike Cestor este liber de contract după despărţirea de CFR şi ar fi dorit de Universitatea Craiova.

Mike Cestor s-a despărţit oficial de CFR Cluj în această iarnă, după ce i-a fost reziliat contractul cu campioana României.

La momentul plecării, fundaşul central afirma că nu se va transfera la o echipă din România, întrucât pretenţiile sale financiare nu ar putea fi atinse în Liga 1.

FCSB şi Universitatea Craiova ar fi fost interesate de francez, dar MM Stoica a clarificat că nu a existat vreun moment în care roş-albaştrii au dorit să îl aducă pe jucătorul rivalei.

Încă o dată, vă rog să mă credeţi, nu ne-a interesat Mike Cestor. Nu ne-a interesat deloc, deloc, deloc. E adevărat că Gigi m-a întrebat 'bă, ne interesează Cestor?'.

Nu ne interesează! N-a fost curtat de FCSB, nu ne interesează”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

La confereinţa de presă a Universităţii Craiova de dinaintea dulului cu Academica Clinceni, Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat despre o posibilă venire a fundaşului, după ce Mihai Rotaru ar fi confirmat interesul.

Universitatea Craiova, în pole-position să îl transfere pe Mike Cestor

Antrenorul formaţiei din Bănie a izbucnit şi a refuzat să răspundă concret, spunând că va vorbi despre apărătorul de 29 de ani ”când” va semna cu clubul, nu dacă.

Cuvintele sale rămân interpretabile, dar un lucru este clar: Cestor nu are să ajungă la FCSB, astfel că, dacă va alege să rămână totuşi în România, Universitatea Craiova va fi în pole-position să îl transfere.

Nu este domeniul meu transferurile, nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc despre transferuri.

Mi-ai pus o întrebare dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă îmi doresc să îl antrenez. Uite că nu îţi răspund? E bine?

Dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul, atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”, a spus Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: mike cestor 

viewscnt
Articole similare