Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, OUT din play-off? Sorin Cârţu se teme şi subliniază marea greşeală comisă de Rotaru: "Nu trebuia!" | EXCLUSIV

Universitatea Craiova, OUT din play-off? Sorin Cârţu se teme şi subliniază marea greşeală comisă de Rotaru: "Nu trebuia!" | EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia în care se află Universitatea Craiova în prezent şi a subliniat ceea ce, în opinia sa, este o greşeală comisă de Mihai Rotaru. "Sorinaccio" se teme pentru prezenţa oltenilor în play-off-ul Superligii.

Universitatea Craiova se află la mare distanţă de liderul FCSB, 13 puncte, dar la mică distanţă de urmăritoarele din clasament care îşi doresc un loc de play-off. Oltenii au pierdut primul meci oficial din 2024, cu Farul, iar Sorin Cârţu nu vede cu ochi buni perioada pe care o traversează echipa din Bănie.

Sorin Cârţu se teme pentru prezenţa Universităţii Craiova în play-off-ul Superligii: "Am un stres din punctul ăsta de vedere"

Cârţu a spus că, în opinia sa, Eugen Neagoe nu trebuia schimbat de la Universitatea Craiova, atunci când Mihai Rotaru a decis înlocuirea sa cu Ivaylo Petev şi că "tot ce ni se întâmplă în momentul ăsta" este şi din cauza deciziei luate de patronul "alb-albaştrilor".

"Eu cred că nu trebuia schimbat Neagoe. Tot ce ni se întâmplă la momentul ăsta pleacă şi din decizia de la vremea respectivă", a spus Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Fostul atacant din Bănie a spus că este stresat din cauza faptului că, în opinia sa, Universitatea Craiova poate rata play-off-ul în acest sezon.

Sorin Cârţu se teme că Universitatea Craiova ar putea fi devansată de una dintre urmăritoare. "Eu am un stres din punctul ăsta de vedere, că văd ecartul cu echipele din spatele nostru că se micşorează de la meci la meci", a mai spus Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasorin cartuplayoffsuperliga 

viewscnt
Articole similare