Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat în sferturile Cupei României! Farul a fost făcută praf în Oltenia, scor 4-0

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat în sferturile Cupei României! Farul a fost făcută praf în Oltenia, scor 4-0

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat în sferturile Cupei României.

 

Universitatea Craiova - Farul 4-0 ('45, Koljic, '52, Baiaram, '54, Kurtic, '87, Trică)

Universitatea Craiova a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din grupa D a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

Min 90: Final de meci!

Min 87: GOOOOOOL CRAIOVA! Atanas Trică îl învinge cu lejeritate pe Buzbuchi, iar scorul este 4-0!

Min 54: GOOOOOOL CRAIOVA! Jasmin Kurtic pune cele trei puncte la adăpost cu un şut superb din afara careului!

Min 52: GOOOOOOOL UNVERSITATEA CRAIOVA! Ştefan Baiaram dublează avantajul gazdelor cu o lovitură de cap bine plasată care îl depăşeşte pe Buzbuchi.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză la Craiova.

Min 45: GOOOOOOOOOL Universitatea Craiova! Elvir Koljic reuşeşte să ajungă la mingea lui Baiaram, iar Craiova deschide scorul la finele primei reprize.

Universitatea Craiova şi Farul Constanţa se întâlnesc marţi, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a din Grupa D a Cupei României.

Oltenii au nevoie de o victorie pentru a fi siguri de calificarea în sferturile de finală, în timp ce campioana nu mai are şanse de a merge mai departe.

UTA - FC Voluntari, 0-0

FC Voluntari a încheiat la egalitate marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia UTA Arad, în grupa D a Cupei României. FC Voluntari s-a calificat în sferturile Cupei României.

Min 90: Final de partidă!

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Pauză la Oradea.

UTA are meci marţi, de la ora 19:00, pentru calificarea în sferturile Cupa României cu FC Voluntari, echipa antrenată de cuplul Ilie Poenaru – Marin Dună.

O remiză nu este de ajuns pentru trupa lui Mircea Rednic, în timp ce FC Voluntari trebuie să spere că Buzăul nu bate Tunariul şi Craiova pe Farul. 

CS Tunari - FC Buzău, 1-1 ('6, Florică, '56 Nadolu)

CS Tunari a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din cadrul grupei D a Cupei României.

Min 90: Fluier final!

Min 56: GOOOOOL Gloria Buzău! Oaspeţii egalează situaţia pe tabela de marcaj şi îşi menţin şansele la calificare în sferturi.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45: Final de primă repriză.

Min 6: GOOOOOL CS Tunari, gazdele deschid scorul după doar şase minute de joc, prin reuşita lui Luka Florică.

FC Buzău (3p) depinde şi de alte rezultate pentru calificarea în sferturile Cupei României. De asemenea, şi CS Tunari are şanse să ajungă în sferturi, dar ar trebui să se alinieze toate planetele: victorie cu FC Buzău la cel puţin două goluri şi remiză în celelalte două partide.

Clasamentul Grupei D:

1. Universitatea Craiova - 7p

2. FC Voluntari - 5p

3. Gloria Buzău - 4p

4. UTA Arad - 4p

5. Tunari - 3p

6. Farul Constanţa - 0p

Programul meciurilor ultimei etape din celelalte grupe:

Grupa A: Petrolul – Sepsi, Chindia – Hermannstadt şi Progresul Pecica – Corvinul (toate pe 7 decembrie, de la ora 17:00)

Grupa B: Rapid – CFR Cluj, FC Botoşani – “U” Cluj-Napoca şi CSM Alexandria – CSA Steaua (toate pe 6 decembrie, de la 19:00)

Grupa C: SCM Zalău – FC Bihor Oradea (6 decembrie, 14:00), FCU 1948 Craiova – FCSB şi

Dinamo – Oţelul Galaţi (ambele pe 7 decembrie, de la 20:45)

 

Afla mai multe despre: cupa românieiuniversitatea craiovafaruluta 

viewscnt
Articole similare