Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea l-a pierdut pe Bălaşa, accidentat: ”Lovitura este destul de serioasă” Cornel Papură şi-a lăudat echipa după victoria cu Gaz Metan

Universitatea l-a pierdut pe Bălaşa, accidentat: ”Lovitura este destul de serioasă” Cornel Papură şi-a lăudat echipa după victoria cu Gaz Metan
Comentarii

Antrenorul Craiovei, Cornel Papură, a vorbit despre situaţia fundaşului Mihai Bălaşa, accidentat în acest meci.


Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Cornel Papură, tehnicianul formaţiei din Bănie, a vorbit la finalul partidei despre meci, dar şi despre accidentarea lui Bălaşa.

Papură a confirmat că accidentarea fundaşului său este una serioasă: ”Lovitură destul de serioasă pe tibie, dar suntem 24 în lot, a intrat...cine intră în locul lui, poate să-l înlocuiească cu succes” a mărturisit antrenorul Craiovei.

El şi-a lăudat echipa pentru felul în care a răspuns provocărilor lansate de Gaz Metan Mediaş în acest meci: ”În momentul în care ai 2-0, iei gol, poţi să te clatini puţin.  Dar am rămas stăpâni pe noi şi am reuşit să ne creăm ocazii şi să înscriem” a mai spus Corneliu Papură.

Universitatea Craiova face 28 de puncte după acest meci şi rămâne la două lungimi de undă în spatele FCSB-ului. Etapa viitoare, oltenii au meci greu la Arad, cu UTA. Gaz Metan joacă acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe.
 

Afla mai multe despre: cornel papurăbălaşa 

viewscnt
Articole similare