Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai criticaţi centrali români îl va arbitra pe Cristiano Ronaldo! Meciul la care a fost delegat

Unul dintre cei mai criticaţi centrali români îl va arbitra pe Cristiano Ronaldo! Meciul la care a fost delegatgalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Radu Petrescu (40 de ani) a fost delegat la meciul Al-Nassr – Al Wehda, din semifinalele Cupei. Centralul român a fost unul dintre cei mai criticaţi arbitri români în acest sezon, dar tot a primit meciuri din diverse cometiţii internaţionale.

Aducerea VAR-ului în Superligă în acest sezon ar fi trebuit să minimizeze erorile de arbitraj din fotbalul nostru, însă multe greşeli continuă a fi comise, chiar şi în aceste condiţii.

De mult ori, chiar şi arbitrului din camera video îi scapă câte un mic detaliu, în ciuda faptului că are o multitudine de reluări la dispoziţie, din toate unghiurile.

Unul dintre cei mai criticaţi centrali români îl va arbitra pentru a doua oară pe Cristiano Ronaldo

Unul dintre cei mai criticaţi arbitri din acest sezon al Superligii, Radu Petrescu continuă să fie delegat la competiţii importante din afară.

Luni, 24 aprilie, românul urmează să fie la centrul partidei Al Nassr - Al Wehda, din semifinalele Cupei, meci în care Cristiano Ronaldo va fi, cel mai probabil, titular.

Va fi a doua oară când centralul român îl arbitrează pe Ronaldo, după Luxemburg - Portugalia 0-6, însă delegarea sa ridică multe semne de întrebare.

Radu Petrescu, delegat la Al Nassr - Al Wehda

Arbitrul de abia fusese suspendat, după ce a eşuat să îl elimine pe Malcom Edjouma în Voluntari - FCSB 1-2, în urma intrării criminale a francezului asupra lui Igor Armaş.

În plus, Petrescu de abia comisese două erori importante la meciul Universitatea Craiova - Rapid 3-1, prima, eliminarea lui Costache, care nu a putut fi rectificată, a doua, eliminarea lui Baiaram, care a fost corectată de VAR.

Acesta scăpase de sub control şi meciul Sepsi - U Craiova 1948 0-4, în urma căruia a fost la un pas de a fi atacat de Yassine Bahassa.

Afla mai multe despre: radu petrescu 

viewscnt
Articole similare