Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai în formă fotbalişti de la FCSB, spion în tabăra lui Sepsi înainte de finala Cupei: „Îl cunosc pe Leo Grozavu, ştiu ce pregăteşte”

Unul dintre cei mai în formă fotbalişti de la FCSB, spion în tabăra lui Sepsi înainte de finala Cupei: „Îl cunosc pe Leo Grozavu, ştiu ce pregăteşte”

FCSB

Comentarii

FCSB se foloseşte de toate atuurile în încercarea de a salva sezonul. Ultimul obiectiv al roş-albaştrilor, Cupa României, poate fi îndeplinit miercuri, 22 iulie, în finala cu Sepsi. Antrenorul covăsnenilor, Leo Grozavu, l-a avut elev pe Darius Olaru la Gaz Metan Mediaş, astfel că fotbalistul vicecampioanei consideră că ştie la ce ar trebui să se aştepte împreună cu colegii săi.

Darius Olaru (22 de ani) este unul dintre fotbaliştii care au reuşit să se impună imediat după transferul la FCSB. Cumpărat de la Gaz Metan în schimbul a 600 de mii de euro, mijlocaşul s-a alăturat la începutul anului lotului roş-albaştrilor şi de atunci până în prezent a reuşit să marcheze trei goluri şi să dea trei pase decisive.

În cei cinci ani petrecuţi la Mediaş, Olaru l-a avut ca antrenor pe Leo Grozavu în sezonul 2015-2016. Acum, tehnicianul în vârstă de 52 de ani o pregăteşte pe Sepsi, echipă pe care a dus-o până în finala Cupei României şi care în play-out e la cinci puncte deasupra locului de baraj.

„(Cum vezi meciul de miercuri, finala de Cupă, contra celor de la Sepsi?)
Normal, va fi un meci foarte greu, echilibrat, întâlnim o echipă bună din play-out, o echipă foarte agresivă. Îl cunosc mai bine pe Leo Grozavu, ştiu ce pregăteşte la antrenamente, se vede că e o echipă agresivă, dar noi sperăm să ne impunem stilul nostru de joc şi să câştigăm.

Este cel mai important meci al sezonului pentru noi şi sperăm să arătăm bine şi să câştigăm această finală.

(Ce ar însemna pentru tine să obţii un trofeu de la primul sezon în tricoul roş-albastru?)
Ar însemna foarte mult. Îmi doresc enorm să obţin acest trofeu, cred în echipa mea şi cred că o să îl obţinem miercuri”
, a declarat Darius Olaru.

  • Finala Cupei României, Sepsi - FCSB, este în direct pe Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 20:00

Afla mai multe despre: fcsbolarucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare