Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai iubiţi jucători stelişti face declaraţii tari înaintea meciului cu FCSB de luni: "O să uit că Steaua a existat în inima mea!"

Unul dintre cei mai iubiţi jucători stelişti face declaraţii tari înaintea meciului cu FCSB de luni: "O să uit că Steaua a existat în inima mea!"

FCSB

Comentarii

Andrei Cristea, căpitanul celor de la Poli Iaşi, dă asigurări că moldovenii vor lupta "pe viaţă şi pe moarte" luni seară în partida cu FCSB, transmisă în direct de Telekom Sport.

"Vă dau cuvântul meu de onoare că o să fac abstracţie totală că am jucat doi ani acolo, că am câştigat două campionate cu Steaua şi că am jucat 20 de meciuri pentru ei în cupele europene! Luni seară o să uit că Steaua a existat în inima mea pentru că acum sunt la Iaşi şi trebuie să fac tot ce pot să batem şi să ne spălăm păcatele din ultimele luni.

Niciodată nu o să fac blaturi, niciodată nu o să mă dau la o parte! Niciodată! Ţineţi minte! Până mă retrag din fotbal nu o să fac vreun blat! Am mai spus asta o dată şi-o mai repet. Nu-mi bat joc de cariera mea. Aveţi încredere în echipa asta şi în băieţii ăştia! Chiar dacă nu mai avem un obiectiv clar, o să veţi că vom juca la fel ca într-o finală!

Cred că Pintilii a făcut cea mai sinceră şi corectă declaraţie: Steaua şi CFR nu merită titlul, pentru că nu fac spectacol, iar publicul asta vrea! În momentul ăsta, cred că Steaua e favorită să câştige campionatul, iar CFR are 40 la sută şanse. Dacă cei de la Cluj nu luau golul ăla pe final la Bucureşti, etapa trecută, erau ei campioni. Aşa, totul se va decide în ultimele etape, prevăd o luptă pe viaţă şi pe moarte!", spunea Andrei Cristea în Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: andrei cristeaiasisteauafcsbanuntderbymeci 

viewscnt
Articole similare