Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai talentaţi jucători a dispărut din echipa Viitorului. Gică Hagi vorbeşte deschis despre situaţia lui: ”Trebuia să fie anul lui”

Unul dintre cei mai talentaţi jucători a dispărut din echipa Viitorului. Gică Hagi vorbeşte deschis despre situaţia lui: ”Trebuia să fie anul lui”

Superliga

Comentarii

Alexandru Măţan, unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1, a dispărut din echipa lui Gică Hagi. Antrenorul şi patron Viitorului susţine că are probleme medicale.

Ajuns la 19 ani, Măţan este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la Viitorul. Tânărul mijlocaş ofensiv a jucat destul de mult la începutul sezonului, însă în ultima perioadă a apărut foarte rar şi n-a prins nici măcar lotul de 18 jucători. În ultimele 11 meciuri a avut o singură apariţie, cu Sepsi, pe 1 aprilie, când a jucat o repriză. În rest, n-a fost nici măcar în lot.

Gică Hagi spune că Măţan are probleme medicale şi nu va mai juca în acest sezon: ”De mult timp are o problemă fizică, a lui personală, şi continuă de o perioadă mai îndelungată. Nu e cu noi şi nu cred că va mai apărea până la sfârşitul campionatului. Trebuia să fie anul lui, dar problemele personale, adică fizice, l-au ţinut în afara lotului şi nu a avut continuitate. Cei care au jucat acum, cu siguranţă de acum şi până la meciul din finala Cupei, le vom da mai puţin spaţiu”, a spus patronul Viitorului.


 

Afla mai multe despre: alexandru matanviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare