Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre experţii Telekom Sport e sigur: "Alibec e un privilegiat. N-ar fi jucat niciodată într-o perioadă cu Moldovan, Pancu sau Niculae"

Unul dintre experţii Telekom Sport e sigur: "Alibec e un privilegiat. N-ar fi jucat niciodată într-o perioadă cu Moldovan, Pancu sau Niculae"

FCSB

Comentarii

Mihăiţă Pleşan, expert Telekom Sport, consideră că Denis Alibec este un jucător supraevaluat, atacantul profitând din plin de perioada pe care o trăieşte. Pleşan crede că Alibec n-ar fi putut juca niciodată în faţa unor jucători precum Marius Niculae sau Daniel Pancu.

"Este un jucător excepţional pentru că trăieşte în aceste vremuri. Dacă prindea o perioadă cu Moldovan, Răducioiu, Marius Niculae sau Pancu, el nu juca niciodată. Dar, având în vedere că fotbalul românesc e în cădere în momentul de faţă şi ducem lipsă de număr 9, el este un privilegiat" - a spus Mihăiţă Pleşan la Telekom Sport. 

Denis Alibec a fost exclus din lot de FCSB ca urmare a gestului pe care l-a făcut în timpul meciului cu Voluntari, imediat după ce a fost schimbat. 

Mihăiţă Pleşan a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum FC U Craiova, Poli Timişoara, FCSB sau CS U Craiova. A fost pe teren în acel amical de vis pentru România, 5-1 cu Germania în Giuleşti, în 2004. De altfel, singurul său gol la echipa naţională a venit în acel meci. 

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbmihaita plesandaniel pancu 

viewscnt
Articole similare