Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre finanţatorii CFR-ului, declaraţii după succesul de la Mioveni! ”Nu a fost un offside atât de mare!” Ce a spus despre jocul echipei. ”Aşteptăm să vedem un alt Şumudică!”

Unul dintre finanţatorii CFR-ului, declaraţii după succesul de la Mioveni! ”Nu a fost un offside atât de mare!” Ce a spus despre jocul echipei. ”Aşteptăm să vedem un alt Şumudică!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR a luat cele trei puncte de la Mioveni, după ce a marcat un gol controversat.

Ardelenii s-au impus cu 1-0, graţie unui gol marcat din poziţie neregulamentară de către Claudiu Petrila, în minutul 49. Unul dintre finanţatorii CFR-ului, Ştefan Gadola, a vorbit despre faza golului marcat din poziţie neregulamentară. De asemenea, el l-a apărat pe Marius Şumudică şi a spus că îl susţine în continuare. 

”Nu a fost un offside atât de mare. A fost chiar un pas!”

”Eu de mult mi-aş dori să fie VAR şi să fie un arbitraj cât se poate de corect. Am şi pierdut pe mâna arbitrilor, am fost probabil avantajaţi la faza aceea, dar nu a fost un offside atât de mare. A fost chiar un pas. Din întâmplare, arbitrul de tuşă nu a observat acel pas, eu nu îl pot acuza. La televizor, în fotoliu, vedem mai bine, dar unul care este acolo şi fuge vede mai greu.

Şumudică crede că va face performanţă, e foarte bine. Eu chiar apreciez că gandeşte optimist. Daca insuflă acest lucru jucătorilor e perfect. Şi noi vrem să câştigăm încă o data campionatul.

Sper să facem un joc bun şi să ne calificăm mai departe în Europa League, eu cred că vom face un joc diferit ca la Cluj, îl ştiu pe Şumudică, gandeşte foarte bine. Noi vrem performanţă, nu vrem circ. El a spus că vom vedea un alt Şumudică, acum aşteptăm să vedem”, a dezvăluit Ştefan Gadola, la PRO X. 

Finanţatorul echipei merge pe mână lui Şumudică şi în cazul lui Alexandru Chipciu. Acesta a dezvăluit că fotbalistul nu a primit nicio amendă pentru comportamentul neregulamentar pe care l-a avut în interiorul echipei. 

”Conducerea l-a lăsat pe Şumudică, el este antrenor, el a vazut ce a facut Chipciu!”

”Personal nu am intrat niciodată în aceste probleme. Conducerea l-a lăsat pe Şumudică, el este antrenor, el a vazut ce a facut Chipciu. Chiar Şumudică şi-a dat seama că e bine să-l ierte şi să îl introducă în echipă. Nu a primit nicio amendă. A greşit, se mai întâmplă”, a precizat Gadola.  

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-gadola 

viewscnt
Articole similare