Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre fotbaliştii străini pe care Gigi Becali i-a dorit enorm la FCSB a ajuns de râsul lumii: "Nu poate sau nu ştie să dribleze"

Unul dintre fotbaliştii străini pe care Gigi Becali i-a dorit enorm la FCSB a ajuns de râsul lumii: "Nu poate sau nu ştie să dribleze"galerie foto

FCSB

Comentarii

Fwayo Tembo a fost unul dintre stranierii buni ai Ligii 1, iar Gigi Becali a fost la un pas să-l transfere la FCSB.

Gigi Becali l-a vrut pe Fwayo Tembo la pachet cu Budescu de la Astra, dar pretenţiile exagerate ale patronului Ioan Niculae au făcut ca zambianul să nu mai ajungă la formaţia roş-albastră.

Gigi Becali l-a dorit pe Fwayo Tembo la FCSB. Ce s-a întâmplat între timp cu el

"Nu este de vanzare pentru Steaua. Indiferent de oferta, nu va ajunge acolo", afirma cu tarie patronul Astrei, Ioan Niculae în 2012. "Sa fie sanatosi cu Budescu si cu Tembo!" răspundea Gigi Becali, la câteva zile după ce îşi anunţase interesul pentru zambian.

Unde a ajuns să joace Fwayo Tembo. Fanii au râs de el: "Nu poate să dribleze"

Trecut şi pe la FC Basel, Tembo a plecat de la Astra în 2015, dar nu la echipa lui Gigi Becali. A bifat experienţe la Power Dynamos şi Hapoel Ra'anana, pentru ca acum să evolueze pentru modesta Lusaka Dynamos, locul 11 în Zambia, sezonul trecut.

Nici acolo nu a rupt gura târgului. Fanii s-au amuzat pe o reţea de socializare după un meci al echipe sale în deplasare: "Nu poate sau nu ştie să dribleze, nu-mi dau seama".

În vârstă de 30 de ani, Tembo a impresionat la Astra Giurgiu, iar în naţionala ţării sale are 25 de selecţii. 

Afla mai multe despre: fwayo tembogigi becali 

viewscnt
Articole similare