Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii de la România U19 ar putea fi chemat la seniori. Contra: ”A făcut un meci extraordinar şi noi căutăm soluţii pe acel post”

Unul dintre jucătorii de la România U19 ar putea fi chemat la seniori. Contra: ”A făcut un meci extraordinar şi noi căutăm soluţii pe acel post”

Echipa națională

Comentarii

Vladimir Screciu a fost unul dintre remarcaţii lui Cosmin Contra de la România U19 - Serbia U19, în Turneul de Elită pentru calificarea la Campionatul European. Selecţionerul naţionalei de seniori spune că nu este exclus să selecţioneze jucători de la naţionala sub 19 ani.

Naţionala sub 19 ani a obţinut o victorie remarcabilă în faţa echipei similare a Serbiei, scor 4-0, în Turneul de Elită pentru calificarea la Campionatul European din vară. Partida s-a disputat la Ploieşti şi Cosmin Contra a fost unul dintre spectatori.

Selecţionerul naţionalei de seniori spune că îi are sub observaţie pe toţi jucătorii de la U21 şi U19 şi susţine că nu ar avea nicio reţinere să convoace jucători de 17 ani, dacă aceştia demonstrează că merită. Contra a oferit exemplul lui Vladmiri Screciu, în vârstă de 18 ani. Jucătorul Craiovei a jucat fundaş central cu Serbia, însă poate evolua şi la închidere. Cosmin Contra spune că a fost unul dintre cei mai buni jucători cu Serbia şi îl va monitoriza în continuare.

”Dacă vor avea evoluţii bune, constante, de ce nu? Nu mi-e frică să aduc jucători care confirmă, care au evoluţii bune. Nu e nicio problemă să ajunga în sânul echipei naţionale. Chiar dacă au vârste de 18, 19 17 ani, cum are Screciu, care a făcut un meci extraordinar ieri. A fost unul din remarcaţii mei, mai ales că acolo căutăm soluţii. Deci sunt jucători care, dacă vor avea aceeaşi exprimare, vor avea poarta deschisă oricând”, a declarat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cs u craiovacosmin contravladimir screciuromania u19 

viewscnt
Articole similare