Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre jucătorii importanţi de la Viitorul pleacă în La Liga la finalul acestui sezon: ”O să dau totul la antrenamente”

Unul dintre jucătorii importanţi de la Viitorul pleacă în La Liga la finalul acestui sezon: ”O să dau totul la antrenamente”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii importanţi de la Viitorul va pleca în La Liga la finalul sezonului. Este vorba despre Cristi Ganea, care se întoarce la clubul de care aparţine, Athletic Bilbao. Fundaşul de 28 de ani speră să primească acum mai multe şanse decât a avut în trecut.

Cristi Ganea s-a transferat de la Viitorul la Athletic Bilbao în vara lui 2018 şi avea atunci mari speranţe. Însă fundaşul stânga n-a primit prea multe şanse şi are doar două apariţii în tricoul lui Bilbao. În partea a doua a sezonului trecut a fost împrumutat la Numancia, unde a jucat constant, însă n-a fost suficient pentru cei de la Athletic, care în vară au decis să-l împrumute la Viitorul.

Cristi Ganea se întoarce în La Liga: ”O să dau totul la antrenamente”

Ganea va reveni în La Liga la finalul acestui sezon şi speră că va avea mai mult succes. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a explicat şi de ce n-a reuşit până acum să se impună la echipa din Ţara Bascilor?

”Eu semnasem pe trei ani cu ei, am început foarte bine cu primul antrenor, era un antrenor argentinian. Am început să joc câteva meciuri, însă din păcate s-a schimbat antrenorul şi de acolo mi-a fost tot mai greu. Am decis să plec în liga a doua în Spania, am jucat toate jocurile, 19 meciuri, m-am impus. Din nou, m-am întors la ei şi nu am nicio şansă, a fost decizia antrenorului pe care o respect. Eu o să mă întorc la ei în această vară şi mai am încă un an de contract. O să dau totul la antrenamente şi o vedem ce va fi.

Mă antrenam cu ei şi nu vedeam nicio diferenţă. Este cu totul alt ritm de joc, mult mai în viteză, însă pe mine nu m-a surprins. Poate în primele două, trei luni mi-a fost puţin mai greu, însă mă antrenam cu ei normal, nu vedeam nicio diferenţă. Sper să rămân în lot şi să joc şi eu câteva meciuri”,
a declarat Cristi Ganea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi ganea 

viewscnt
Articole similare